Állás

2023.06.07. 07:45

Állásbörzék Margittán és Nagyszalontán

Margittán június 7-én, szerdán a Sofia étteremben, Nagyszalontán június 9-én, pénteken a Zilahy Lajos Művelődési Házban szervezik meg az állásbörzéket.

Forrás: Facebook/AJOFM Bihor

Folytatja az állásbörzék sorozatát a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) a Hunyad Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökséggel, az Interlog Com és a Corporactive Consulting cégekkel partnerségben. A SICONET – Integrált szolgáltatások, képesítés és foglalkoztatás a munkahellyel nem rendelkező, tanulmányokat nem folytató fiatalok számára (SICONET – Servicii Integrate, Calificare şi Ocupare, pentru tinerii NEETs” - POCU/909/2/4/150192) projekt keretén belül ezúttal Margittán és Nagyszalontán szerveznek állásbörzéket. Margittán június 7-én, szerdán a Sofia étteremben, Nagyszalontán június 9-én, pénteken a Zilahy Lajos Művelődési Házban szervezik meg az eseményt. Hétfőig 35 munkaadó és kiállító jelezte részvételi szándékát, több mint 550 munkahelyet kínálnak. Mindkét állásbörze a nevezett napokon 9–15 óra között zajlik, a Bihar megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség a helyszínen tanácsadást, tájékoztatást, illetve segítséget nyújt például az önéletrajz összeállításában is. A projektet a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program 2014–2020 elnevezésű programon keresztül az Európai Szociális Alapból finanszírozzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában