Munkálatok

2023.05.14. 12:53

Hamarosan befejeződik az utcafelújítás

Forrás: PMO

Folytatódik Nagyváradon az Eugen Potoran utca felújítása a Grigorescu lakónegyedben, ahol a jövő héten már az utolsó aszfaltréteget fogják leönteni. A polgármesteri hivatal közleményében arról tájékoztat, hogy az aszfaltöntés mellett befejezik a járdák építését és a csatornafedőket is a helyükre teszik. Legvégül felfestik a közúti jelzéseket és kihelyezik a közlekedési táblákat. Május végéig elkészül az utcafelújítás, írja a közlemény, melyből megtudható, hogy esővíz-elvezető csatornákat is kiépítettek a közút szélén.

Forrás: PMO

„A munkálatok egyszerre több utcában is folynak. Szeretnénk minél hamarabb leaszfaltozva és korszerűsítve visszaadni őket használatba a lakóknak. Folyamatosan foglalkozunk az útinfrastruktúra javításával, ezért az év végére szeretnénk minél több nagyváradi utcát használatba adni” – nyilatkozta Marcel Dragoș alpolgármester. A közlemény megjegyzi, hogy dolgoznak a mintegy 325 méter hosszú Virgil Maxim utcán is, mely a Tineretului lakónegyedben van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában