Koncert

2023.04.18. 14:01

Takáts Tamás Blues Band és Moby Dick-koncert is lesz Nagyváradon

Fotó: User

ERDON-összeállítás

Számos koncerttel készült a nagyváradi Moszkva Kávézó ebben az időszakban is, így olyan kiváló és széles körben kedvelt zenekarokkal találkozhatunk, mint a Takáts Tamás Blues Band vagy a Moby Dick.
A Takáts Tamás Blues Band már nagyon régen járt Romániában, Nagyváradon pedig még soha nem léptek fel. A magyar blues egyik legendás zenekara április 22-én, szombaton 20 órától tartja meg első nagyváradi koncertjét a Moszkva Kávézóban. Takáts Tamás (aki az éneklés mellett szájharmonikán is játszik), Gál Gábor gitáros, valamint Patyi Sándor basszusgitáros és Tóth Károly dobos az amerikai blues és a magyar rock legjobb hagyományait ötvözik karakteres dalaikban. „Optimizmus, búfelejtés, rock and roll!” – ahogyan Takáts Tamás szokta mondani. A koncert az NKA (Nemzeti Kulturális Alap) támogatásával valósul meg. A jegyvásárlás már nagyban zajlik, de a helyszínen is lehetőség lesz rá. Egy jegy ára elővételben 60, a helyszínen 70 lej.
A Moby Dick- és a Vadász-koncerteket május 5-én tartják, a kapunyitás 18.30 órakor lesz. A Vadász 19.15-től, a Moby Dick 20.30-tól lép színpadra. Jegyek elővételben a koncerthelyszín jegypénztárában, a Moszkva Kávézóban (Moscovei utca 12. szám, hétfőtől vasárnapig 12–24 óra között) vásárolhatók. A koncert napján a jegypénztár 17.30 órakor nyit ki. Jegyár: 60 lej.
Érdemes figyelemmel kísérni az eseményeket a közösségi oldalakon, ugyanis számos egyéb meghívottja is van már a kávézónak. Április 28-án például egy magyarországi Nirvana tribute band is koncertezni fog itt, illetve ugyanezen a napon fog fellépni egy Faith No More tribute zenekar is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában