Véradás

2023.04.20. 08:24

„Egyforma vérünk van” – a Digi24 kampánya Bihar megyébe érkezik

Heroframe_website Buzau

A Digi24 hírtelevízió egész évben folytatja legkiterjedtebb és legambiciózusabb országos projektjét a betegségben szenvedők javára, amelyen keresztül arra hívunk minden román állampolgárt, hogy egyszerű véradással életeket mentsen. Eddig 9 megyébe jutottunk el, és több mint 2000 román lakos adott vért.
Április 21-én az „Egyforma vérünk van” elnevezésű kampány Bihar megyébe, Margittára érkezik. Erre a Nagyváradi Transzfúziós Központ egészségügyi dolgozóinak segítségével nyílik lehetőség.
2023. április 21-én az „Egyforma vérünk van” elnevezésű kampány egyidejűleg két megyében zajlik:
· Bihar megyében, ahol a véradásra Margittán, a kultúrházban nyílik lehetőség 8–15 óra között.
· Buzău megyében, ahol Nehoiu városban, a George Băiculescu kultúrházban 8–15 óra között várják véradásra a jelentkezőket.
A bihari közösséggel együtt lesznek a Digi24 újságírói, Carla Tănasie és Bogdan Băcilă, akik élőben közvetítik a véradási eseményt.
A Digi24–Carol Davila Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem partnersége segítségével folytatjuk a véradók körében végzett szív- és érrendszeri betegségek kockázatának kiszámítására és az alvás minőségének értékelésére irányuló nemzeti felmérést is.
A Digi24 köszönettel tartozik partnereinek: Nagyváradi Transzfúziós Központ, Bihar Megyei Tanács, Margittai Polgármesteri Hivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában