Beruházás

2023.04.21. 10:35

Cseke: Fiataloknak építünk lakásokat Szalárdon

BN-összeállítás

Szalárdon fiataloknak szánt lakások fognak épülni a fejlesztési minisztérium finanszírozásával, amelynek kivitelezési szerződését csütörtökön írták alá – hívta fel a figyelmet Cseke Attila szaktárcavezető. „Az RMDSZ támogatja a fiatalokat, segítjük őket a lakhatási kérdés megoldásában, a családalapításhoz szükséges feltételek biztosításában” – nyilatkozta Cseke Attila. Nagy Miklós, Szalárd község polgármestere örömét fejezi ki, mert a települése folyamatosan fiatalodik, egyike azon ritka községeknek, amelyben évek óta növekszik a lakosság, egyre több az újszülött és a fiatal család. Elmondta: „köszönet Cseke Attilának és az RMDSZ csapatának, hogy együtt építhetjük a jövőt, és így tudunk biztosítani a fiataloknak stabil, békés otthont a településünkön”.

 

A beruházások összértéke közel 11 millió lej, amelynek finanszírozását a fejlesztési minisztérium biztosítja. A szalárdi emeletes lakóépületben 6 egyszobás és 30 kétszobás lakás fog épülni. A kivitelezési szerződés értelmében a közbeszerzésen nyert vállalatnak 20 hónapja lesz a beruházás megvalósítására, áll az RMDSZ közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában