Job Expo

2023.03.08. 08:55

A Prohuman APT, a Celestica és a Greencorp is részt vesz a Nagyvárad Job Expón

Munkalehetőség az álláskeresőknek, illetve azoknak, akik változtatni szeretnének jelenlegi munkahelyükön. A Nagyvárad Job Expo állásbörzén az álláskeresőknek lehetőségük nyílik elhelyezkedni. A rendezvény március 10-én, 10–18 óra között lesz megtartva az Era Shopping Park kupolatermében. A Prohuman APT, a Celestica és a Greencorp is azon cégek közé tartozik, amelyek munkahelyeket kínálnak az állásbörzén.

Prohuman APT

A romániai humántőke-menedzsment iparágában több mint 30 éves jelenlétével a Prohuman APT egyike a három legnagyobb romániai humánerőforrás-szolgáltatónak. „Hiszünk abban, hogy a humántudomány legmodernebb technológiáinak és eszközeinek felhasználásával, kreatív és innovatív módon fejlődnünk kell ebben az új korszakban, a legértékesebb tőkére, a humán erőforrásra összpontosítva”, közölték a társaság képviselői.

 

Több mint 15.000 alkalmazást számláló teljesítménnyel a Prohuman APT lefedi a legkeresettebb területeket, különös tekintettel az üzleti, pénzügyi, banki, a számítástechnikai, a mérnöki ágra, a kiskereskedelemre és az autóiparra.
A Prohuman APT gazdag álláskínálattal, 144 munkahellyel lesz jelen a Nagyvárad Job Expón, közép- és felsőfokú végzettségűeknek, gyakorlattal vagy anélkül, különböző területeken. A következő beosztásokban keresnek személyzetet: ügyfélszolgálati munkatársak (angol–francia, angol–német, valamint angol–lengyel nyelvtudással), IT-infrastruktúra globális informatikai szakértő a DevOps és az automatizálás területén, folyamatmérnök, automatizálási gépészmérnök, alkatrész-összeszerelők és termelési operátorok.

 

Celestica

A Celestica a világ legjobb márkái számára kínál megoldásokat. „Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható kapcsolatokat építünk ki, és megoldjuk az összetett technológiai kihívásokat, hogy segítsük ügyfeleinket nagyobb érték, potenciál és eredmények megvalósításában. Vezető szerepet töltünk be az elektronikus részegységek tervezésében, gyártásában, globális szakértelmet biztosítva a termékfejlesztés minden szakaszában”, hangsúlyozzák a Celestica képviselői.
A vállalat különböző állásajánlatokkal vesz részt a Nagyvárad Job Expón, beszerzési, műszaki, minőségügyi, termelési részlegeire keres munkaerőt. A cég kínálata az Inform Media Press által szervezett állásbörzén 40 állás: beszerzési elemző/beszállítói tanácsadó, gyártásmérnök, tervező, minőségügyi szakember, részegység-összeszerelő és elektronikai technikus.
A Celestica ajánlata: a betöltött pozíciótól függően 13. fizetés, étkezési utalványok, a magán-egészségbiztosítás, ingyenes szállítás meghatározott útvonalakon, teljesítménybónusz, munkahelyi képzés, heti bónusz, éjszakai pótlék, előrelépési lehetőségek.

 

Greencorp

A Green Corp Kft. egy 2013-ban alapított, egyedi kárpitozott bútorokat gyártó vállalat, melynek székhelye Nagyváradon található. A romániai gyártás közel 10 éve alatt a vállalat folyamatosan a minőség emelésén, a képzettségi szint növelésén, valamint a munkafolyamatok fejlesztésén dolgozott. „A P3G csoport, amelynek 2022 óta tagja, egyesítette ipari erőforrásait az Alsapannal, megalakítva az Alpagroupot, így minden feltétel adott ahhoz, hogy kreatívabbak, termelékenyebbek és innovatívabbak legyünk”, hangsúlyozzák a társaság képviselői. A Green Corpnak 12 állásajánlata van a Nagyvárad Job Expón: minőségügyi mérnök, CNC-operátor, varrónők, raktárosok és árumozgatók részére.

 

A vállalat a következőket kínálja: meghatározatlan időre szóló egyéni munkaszerződések, napi 25 lej értékű étkezési utalványok, teljesítménybónuszok, ünnepi juttatások (karácsony, húsvét, március 8.), orvosi vizsgálati csomag, fizetésemelés a teljesítményértékelés alapján, toborzási bónusz, szállítás, évi 23 szabadságnap.

 

A Nagyvárad Job Expo VI. kiadása

Városunk legsikeresebb állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo 2023. március 10-én, pénteken 10–18 óra között várja az érdeklődőket az Era Shopping Park kupolatermében.
A Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press által szervezett rendezvény a VI. kiadásához érkezett. Az állásbörze résztvevőit az Inform Media Press sajtótermékei, valamint Facebook-oldalai népszerűsítik. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).
A börzén jelen lesznek Bihar megye legjelentősebb munkaadói, amelyek több száz munkahelyet hirdetnek meg. Az ajánlatok különböző területekre vonatkoznak, mint például: autóipar, megújuló energia, kiskereskedelem, vendéglátóipar, asztalosság, mechanika stb. A szakmai gyakorlattal rendelkező személyek, pályakezdő fiatalok, illetve általános, középiskolai, szakiskolai vagy felsőfokú végzettségűek jelentkezését egyaránt várják.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére eddig 26 munkáltató iratkozott fel: Faist Mekatronic, Limtex, FinProm, Golde Oradea, Premagro, Turism Felix, Vernicolor, Prohumans, Connectronics Romania, Hanning Motors, Marvicon, Plexus, DeLonghi, PGS Sofa & Co, H.Essers, Sogefi Suspension Eastern Europe, Green Corp, MogaTech Energy, Class Furn, Celestica, Congips, Axe Group Romania, Comau, Hella Romania – Hella Technical Center Oradea, Color Type és a Henri Coandă Posztliceális Iskola. A rendezvényről a 0728-116-455 telefonszámon lehet részletes tájékoztatást kapni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában