Revolution Dance

2022.12.16. 09:23

Kitűnően szerepeltek a Silver Wings Egyesület táncosai

Balázs J. Attila

Immár hatodik alkalommal vettek részt a Silver Wings Egyesület táncosai, a magyarországi Derecskén megrendezett Revolution Dance elnevezésű minősítő táncversenyen. A kétnapos rendezvényen többszáz táncos, egyéni, páros és csoportos koreográfiákkal, több mint 350 produkcióval léptek a zsűri és a közönség elé. A versenyen rendszeresen részt vesznek erdélyi csapatok is, például Szatmárnémetiből, Szalontáról, az Érmelléket a Silver Wings Egyesület érmihályfalvi és érkörtvélyesi táncosai képviselték. A kitartó és minőségi munka most is meghozta gyümölcsét, ugyanis Hipp-hopp junior korosztály, formációs kategóriában, kiemelt arany minősítés melett a zsűri különdíját is megkapták. Hipp-hopp junior korosztály, páros kategóriában Kis Tamara és Baba Jessica Laura saját koreográfiával kiemelt arany minősítést kaptak a zsűritől.

Máté Zsolt a Silver Wings Egyesület vezetője és oktatója büszkén beszélt táncosairól, a megújult Fusion tizenhét táncosa először lépett színpadra ebben a felállásban, kitűnően vették az első akadályt, míg Kis Tamara és Baba Jessica Laura nemcsak táncosként, hanem koreográfusként a páros kategóriát kipróbálva kiválóan szerepeltek.

Máté Zsolt minden érdeklődőt szeretettel meghív a Gizella Művelődési Központba, ahol a Silver Wings Egyesület több mint hetven táncosa ízelitőt ad tudása legjavából 2023 január 7-én 17 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában