Felszólítás

2022.12.07. 14:54

Elszállították az elhagyott járművet

Forrás: PMO

Erdon-összeállítás

A nagyváradi polgármesteri hivatal a közterület felszabadítása érdekében december 6-án, a városháza ingatlanosztálya által kezelt Akadémia (Academiei) utca 3. szám alatti területre szállíttatta el a B 73 XRN rendszámú, Dacia Logan típusú gépjárművet, amely a 2002/421-es törvény rendelkezései szerint elhagyottnak minősül. A Borsi út (Calea Borșului) 7. szám alatt talált jármű tulajdonosát korábban értesítették már arról, hogy el kellene vinnie onnan az autót, ő azonban nem tett eleget a felszólításnak.
A polgármesteri hivatal közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy amennyiben a tulajdonos tíz napon belül nem jelentkezik a járműért, akkor az önkormányzat tulajdonába kerül, amely a törvény értelmében értékesítheti.
További információk a helyi rendőrség Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utca 20. szám alatti székhelyén vagy a 0359/412.551 telefonszámon munkanapokon 08–16 órák között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában