CJE

2022.09.10. 09:00

Megújult a Bihar Megyei Diáktanács vezetősége

Forrás: eBihoreanul

BN-összeállítás

Az új tanévvel új vezetők kerültek a Bihar Megyei Diáktanács (CJE) élére is. Oliviu Codrean elnök és Lorena Rus ügyvezető titkár mandátuma lejárt, ezért a novemberi választásokig a diáktanács vezetősége Cătălin Ghermant nevezte ki ideiglenes elnöknek és Ioana Butarut ügyvezető titkárnak. Cătălin Gherman a Traian Műszaki Líceum XI. osztályos tanulója, turizmus és élelmezés, intenzív angol szakon. „Lenyűgöző karriert futott be az érdekképviseleti mozgalomban, 2020 végétől a Bihar Megyei Diáktanácsban dolgozott grafikusként, majd közkapcsolati és kommunikációs igazgatóként, 2021 júniusától pedig az alelnöki posztot vette át.” – olvasható a diáktanács közleményében, melyben hozzáteszik, tapasztalatai és képességei tökéletes vezetővé teszik.

Ioana Butaru a Mihai Eminescu Főgimnázium intenzív angol – filológia szakos, XI. osztályos diákja, aki tavaly kezdte pályafutását mint diákképviselő, jelenleg pedig második ciklusát tölti mint ügyvezető titkár iskolája diákönkormányzatának vezetőségében, a megyei diáktanácsban pedig PR- és kommunikációs igazgatóként is szerepet vállalt az alelnöki pozíció mellett, amelyet idén június óta tölt be.

A diáktanács ideiglenes alelnökei Emanuel Negru (az Onisifor Ghibu XII. osztályos tanulója), Patricia Elthes (a Iosif Vulcan XI. osztályos tanulója) és Maria Miclea (a Felix Sânmartin Műszaki Líceum XI. osztályos tanulója).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában