Állásbörze

2022.09.15. 14:35

A Nagyvárad Job Expón 26 résztvevő lesz jelen

A Nagyvárad Job Expo állásbörzét 2022. október 7-én rendezik meg az Era Shopping Parkban.

A Nidec 65 álláskínálattal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón

Nem kevesebb mint 26 résztvevő (cégek, munkaközvetítő irodák és egy olyan iskola, amely több szakterületen kínál szakképesítést) iratkozott fel eddig a Nagyvárad Job Expo állásbörzére. Több száz állást kínálnak az álláskeresőknek olyan területeken, mint: autóipar, vendéglátás, kereskedelem, műanyag-feldolgozó ipar, építőipar és építőanyag-ipar, asztalosság, pénzügyi szolgáltatások, közlekedés stb.

Az V. kiadásához érkezett eseményt a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Kft. szervezi. Az esemény intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

A Nagyvárad Job Expo állásbörze 2022. október 7-én, 10–18 óra között kerül sorra az Era Park kupolája alatt, résztvevőit pedig az Inform Media sajtótermékei, valamint Facebook-oldala népszerűsíti.

Mostanáig a következő munkáltatók jelentették be részvételüket az állásbörzén: Henri Coandă Posztliceális Iskola, Golde Oradea, FinProm, Premagro, Prohuman APT, EBM Papst, Plexus Services Ro, Marvicon, H.Essers, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Nidec, Plastor, Vernicolor, DeLonghi, Hanning Motors, Turism Felix, Madrugada, Greencorp, Celestica, Faist Mekatronic, Universal Export – Orsa Manpower Consulting, PGS Sofa & Co, Purem Oradea, Profi Rom Food. A lista továbbra is nyitott, az eseményről a 0728-116-455-ös telefonszámon lehet tájékozódni.

A tavaszi állásbörzén jelen lévő munkáltatók mind a médiavisszhangot és a szervezést, mind pedig a résztvevők számát tekintve sikeresnek könyvelték el a rendezvényt. A cégek nagyra értékelték, hogy az állásbörzére kilátogató munkakeresők valóban el akartak helyezkedni.

A 2022. április 1-jei kiadáson 29 munkáltató vett részt, amelyek több mint 1100 állást kínáltak különböző területeken és különböző iskolai végzettségekhez.

Nidec

A Nidec 65 álláskínálattal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón. Ezek közül 40 felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek szól: projektmenedzser, laboratóriumi mérnök, IT alkalmazás-elemző, üzleti folyamatelemző, IT-fejlesztési elemző, IT helpdesk-technikus E1, anyagtervező, felelős belső IT-ellenőrző, pénzügyi elemző munkatárs, vezető belső ellenőr, belső ellenőr, fizetési ügyintéző, AP és AR-vezető, kötelezettségi képviselő – MLS, ellátásilánc-logisztikus EL1, műszaki tesztelő, logisztikai asszisztens US, értékesítő, szállítási asszisztens, ügyfélszolgálati képviselő EL 1, gyártómérnök, projektmérnök, kezdő elektromechanikus, elektromechanikus és minőségügyi technikus.

Logo Nidec

Középfokú végzettségűeknek 25 állást kínálnak: 17 termelési operátori, kettő technikusi, kettő termelési technikus-gyakornoki, három kezdő kereskedelmi dolgozói, egy pedig kereskedelmi dolgozói munkakörbe.

A Nidec a világ vezető motorfejlesztő vállalata, amelyet 1973-ban alapítottak Japánban. Jelenleg a Nidec több mint 230 vállalatot tart fenn, és 110.000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

Mint olyan vállalat, amely mindenért dolgozik, ami forog és mozog, és amely ötvözi a technológiát és a mérnöki munkát, a Nidec vállalat üzleti portfóliója az iparágak széles skáláját öleli fel, amelyekkel a mindennapi életünkben találkozunk. Az informatikától kezdve az háztartási berendezéseken, az ipari felszereléseken és az autókon át a repülőgépekig, hajókig, robotokig és az energiatermelésig.

 

A Nagyváradi Nidec a háztartási gépek, kereskedelmi és ipari motorok üzletágának tevékenységét végzi. Nagy hatékonyságú motorokat, hajtóműveket és elektromos kapcsolószekrényeket gyárt a legkülönbözőbb iparágak számára, a hajózástól kezdve a felvonókon, a nyomdaiparon és a csomagoláson át az olaj- és gáziparig, a megújuló energiaforrásokig és a fémiparig.

„Az innovatív vállalat részeként egy teljes kutatási-fejlesztési laboratóriumot alakítottunk ki a nagyváradi telephelyen, ahol mérnökeink kutathatnak, tesztelhetnek és gyakorlatba ültethetik a szakterületükön bevált legjobb módszereket. A Nagyváradi Nidec megosztott szolgáltatási központja révén világszerte támogatást nyújt ügyfeleinek az IT, az ügyfélszolgálat, a pénzügy, az ellátási lánc, a marketing és a humán erőforrás szakterületén. Egy összetett és dinamikus nemzetközi struktúra részei vagyunk, amely karrierlehetőségeket és kihívásokat kínál a folyamatos fejlődéshez. Szenvedélyünk, lelkesedésünk és kitartásunk jellemez bennünket, amelyek segítségével egyedi megoldásokat és termékeket szállíthatunk. Velünk építheti a technológia jövőjét. Egy vízió, ugyanaz a Nidec” – mondják a Nidec képviselői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában