Küldöttjelölés

2022.04.12. 17:00

RMDSZ közgyűlés Árpádon

Közlemény

 

Árpádon is megtartotta a helyi RMDSZ rendes beszámoló és küldöttjelölő közgyűlését. Április 8-án a megjelent tagokat Kovács István körzeti elnök és Borsi Lóránt megyei ügyvezető elnökhelyettes köszöntötte, majd utóbbi át is vette a gyűlésvezetés elnökségét. A napirendi pontok ismertetése után az elnöki tevékenységi beszámoló következett, amit hozzászólások és kérdések követtek. A beszámolóban említésre került a karácsonyi programok, ünnepségek megszervezése, mint például a mézeskalács készítés, vagy a karácsonyi csomagosztás, melyekből minden évben kiveszi részét az érdekvédelmi szervezet. Ugyanakkor az elmúlt időszakban szerveztek focikupát is, hogy próbálják újraszervezni a közösségi életet a járványhelyzet után. A helyi RMDSZ-es tanácsosok közbenjárására infrastrukturális fejlesztések is történtek a településen. 

 

Felújították az ártézi kutat és egy parkosítás is folyamatban van a templomtól az iskola udvaráig. A beszámolót egyöntetűen elfogadta a közgyűlés, majd arról is döntöttek, hogy Kovács István fogja képviselni az árpádi RMDSZ-t a megyei küldöttgyűlésen, Kádár Imre pedig póttagnak lett megszavazva. A kötelező napirendi pontok után a jövőbeli tervekről egyeztettek a megyei vezetővel az árpádiak, majd előbbi a népszámlálás fontosságát emelte ki. Az új, internetes önkitöltés egyszerre lehetőség és kihívás. Lehetőség, hiszen március 14. és május 15. között mindenki számára elérhető a magyar nyelvű kérdőív. Ezenfelül, mi magunk lehetünk családtagjaink, rokonaink, közeli ismerőseink legmegbízhatóbb számlálóbiztosai, kiválaszthatjuk a regisztrációnkhoz szükséges legalkalmasabb helyszínt és időpontot – mutatott rá az ügyvezető elnökhelyettes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában