Előkészületek

2022.03.28. 14:00

Várják a jelentkezőket a Nagyváradi Húsvéti Vásárra

Illusztráció

BN-összeállítás

A váradi polgármesteri hivatal a Nagyvárad és Térsége Turizmusát Népszerűsítő Egyesülettel (Visit Oradea) közösen az idén április 15–25. között a várban rendezi meg a húsvéti vásárt. Az idei rendezvény több újdonságot is hoz majd: a vár udvarán egyedi húsvéti tojásokból nyílik kiállítás, amelyeket vállalatok, civil szervezetek, egyesületek, iskolák, középiskolák, kézművesek, művészek stb. készítenek el. A kisebb vagy nagyobb, virágból, fából vagy más anyagból készült, hagyományos vagy kevésbé hagyományos tojásokat április 15-től 25-ig lehet majd megtekinteni. A kiállításra ingyen lehet regisztrálni a www.targuldepastioradea.ro e-mail címen március 26-tól április 10-én délután két óráig.
 


A húsvéti vásáron kereskedőként részt venni kívánók számára is javában zajlanak az előkészületek. A rendezvényre hagyományos finomságok, édességek készítőit, népi mestereket, ajándéktárgyakat és húsvéti tárgyakat készítő kézműveseket és ételkocsik üzemeltetőit várják. A regisztráció online történik a www.targuldepastioradea.ro weboldalon március 26-tól április 6-án délután két óráig.



A kereskedőknek követniük kell az online elérhető regisztrációs űrlap minden lépését, azaz ki kell tölteniük az összes szükséges információt az erre a célra szolgáló mezőkben (cégnév, kapcsolattartó személy adatai stb.), fel kell tölteniük a regisztrációs űrlapon kért dokumentumokat, és meg kell adniuk az igényelt hely típusára vonatkozó információkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában