Várad folyóirat

2022.03.20. 19:00

Márciusi Várad

Megjelent a Várad folyóirat márciusi lapszáma. A tartalomból: Az anyag varázslata kiemel a valóságból – Beszélgetés Jakobovits Márta kerámiaművésszel bukaresti életmű-kiállításáról és alkotásairól; Örömmunka – Interjú Rácz Lajos Leventével, a 25 éves Nagyvárad Táncegyüttes művészével; A kör bezárul – Weiss István fotóiból nyílik tárlat áprilisban; Ha Nagyvárad a Nap, Berettyóújfalu a Hold – Három évtizede fűzték újra szorosra a két város kulturális kötelékeit; Joseph Haydn 290 éve született; Cézár, színész, ember – Recenzió a Dobos Imre színművészről szóló életútinterjú-kötetről; „Kultúrcsöpp” Biharfélegyházán – Riportkötet-bemutató.

 

A márciusi Várad megvásárolható: Nagyváradon az újságos bódékban, a Teleki utcai Illyés Gyula Könyvesboltban, a Libris Antica Garasos híd melletti bódéjában, a főutcai Tom Expres antikváriumban, illetve Margittán az érdekvédelmi szervezet székházánál lévő könyvüzletben.

 

Előfizetésre is van mód: 3 hónapra 25, fél évre 50, egy évre 100 lejért lehet előfizetni a Várad folyóiratra személyesen a megyei könyvtár pénztárában vagy postai átutalással (mandat poştal), feltétlenül feltüntetve az előfizető nevét és postacímét. További részletek és tudnivalók a varad.ro honlapon találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában