5. Partium-konferencia

2022.03.03. 15:58

Globális kihívások, regionális válaszok Kelet-Közép-Európában a poszt-Covid időszakban

A Partiumi Területi Kutatások Intézete, az együttműködő partnereivel, 2022. május 19–20-án szervezi meg az 5. Partium-konferenciát. Az esemény multidiszciplináris jellegű, de idén geopolitikai és regionális-tudományi fókuszú. A 2022. májusi konferencián alapvetően azt a kérdést feszegetik, hogy mire számíthatunk a tágabb (Kelet-Közép-Európa) és a szűkebb régiónkban, milyen társadalmi, gazdasági, politikai folyamatok várhatók a poszt-COVID időszakban? 

 

Bár az idei konferencia regionális-tudományi és geopolitikai fókuszú, de természetesen várják történelemtudományi és honismereti, nyelv- és irodalomtudományi, társadalomtudományi, pedagógiai, valamint közgazdasági és jogtudományi előadók jelentkezését is. Regisztráció-határidő: 2022. április 29. Részvételi díj: 100 RON. Szervező és szakmai partnerek: a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet, a Sapientia Varadiensis Alapítvány és a Debreceni Egyetem Hatvani István Szakkollégiuma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában