Beruházás

2022.03.29. 18:13

Befejeződött az utcafelújítás

BN-összeállítás

 

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közleményben tudatja, hogy befejeződött az Oncsa telepen az Ep. Ioan Alexi utca felújítása a Gh. Pituț és a Cucului utcák közötti szakaszon. „A beruházás 630 méternyi út aszfaltozását foglalta magába, a munkálat a csapadékelvezető csatornák kiépítéséből, a járdaszegélyek lehelyezéséből, az útalapozásból és az aszfaltozásból, valamint a járdák és az ingatlanok megközelítésére szolgáló behajtók megépítéséből állt. A továbbiakban a 410 méter hosszú Alexandru Todea utcának a korszerűsítése következik, és ezt április első tíz napján már át is adják” – fejtette ki Marcel Dragoș, Nagyvárad alpolgármestere.

Mindkét utca esetében a kivitelező a S.C. Drumuri Orășenești, a szerződés értéke a Ioan Alexi utca esetében 1.705.012, az Alexandru Todea utca esetében pedig 1.501.122 lej, az említett összegek nem tartalmazzák az áfát. Ugyanakkor zajlik a Cucului utca felújítása is az ottani park és a Püspöki út közötti szakaszon. Ez a munkálat mintegy nyolcvan százalékban már elkészült. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában