Folyóirat

2022.02.19. 13:41

Már kapható a februári Várad

Megjelent a Várad folyóirat februári lapszáma. A tartalomból: A régizene angyalhangú csembalistája – Andrejszki Judittal Kocsis Csaba készített interjút. Téli varázs – fotókiállítás a nagyváradi városháza tornyában; Fénybe írt emlékezet – a Mester és tanítványai című fényképtárlat a várban, a vernisszázsokról Tóth Hajnal tudósított. Feltámadások a Mátrixban – a kultuszfilm negyedik részéről Fried Noémi Lujza írt kritikát. Felújítják a Sonnenfeld-palotát – a magyar művelődési központ terveit ismertették a magyar kultúra hetén. Kiállított festményeit elajándékozta – az érmihályfalvi Molnár Zoltánnal beszélgetett Dérer Ferenc.

A februári Várad megvásárolható: Nagyváradon az újságos bódékban, a Teleki utcai Illyés Gyula Könyvesboltban, a Libris Antica Garasos híd melletti bódéjában, a főutcai Tom Expres antikváriumban, illetve Margittán az érdekvédelmi szervezet székházánál lévő könyvüzletben. Előfizetésre is van mód: 3 hónapra 25, fél évre 50, egy évre 100 lejért lehet előfizetni a Várad folyóiratra személyesen a megyei könyvtár pénztárában vagy postai átutalással (mandat poştal), feltétlenül feltüntetve az előfizető nevét és postacímét. További részletek és tudnivalók a varad.ro honlapon találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában