Ócskapiac

2021.12.10. 12:01

Szombaton már felkereshetjük a nagyváradi ócskapiacot

Forrás: Törő Enikő

BN-összeállítás

Ismét megnyílik a nagyváradi ócskapiac bazár részlege, mely néhány hete zárt be ideiglenesen a román kormány szigorításai miatt – adja hírül a Közterület-fenntartó Vállalat (ADP). A kormány december hetedikei határozatának következtében döntöttek úgy, hogy ismét megnyitják a piacot – áll közleményükben.

Az előírások értelmében a bazár teljes kapacitásának csupán felét használhatják ki egyelőre az árusok. Szintén az előírások miatt az ADP bevezette azt a szabályt, mely szerint csak azok léphetnek be az ócskapiacra, akik rendelkeznek zöldigazolvánnyal, legalább tíz napja megkapták az utolsó oltást, illetve azok, akik legfeljebb 72 órás PCR-tesztet tudnak felmutatni vagy legfeljebb 48 órás antigén tesztet.

A piac pénztára hétfőtől péntekig 10 és 18, szombaton és vasárnap 6 és 17 óra között áll nyitva. Az ünnep idején, december 25-én és 26-án, illetve január elsején és másodikán az ócskapiac zárva lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában