Vásár

2021.12.17. 12:59

Érmellék Ízei és Termékei a váradi Nagyvásártéren

December 18-án és 19-én az Érmelléki Gazdák Egyesülete (ÉGE) ismét megnyitja az Érmellék Ízei és Termékei vásárát Nagyváradon. A portékák felhozatalára a Nagyvásártéren (December 1 park) kerül sor, szombaton és vasárnap 10–18 óra között.

 

A hagyományoknak megfelelően kézműves termékekkel, házi készítésű élelmiszerekkel, a régióra jellemző ízekkel, zamatokkal találkozhatnak a natúr áruk kedvelői. Méztermékek, zöldségek, gyümölcsök, levendula-készítmények, különböző eljárással készült ékszerek és kiegészítők, ajándék- és dísztárgyak, kozmetikumok, szörpök és lekvárok, valamint egyéb hasonló natúrtermékek, karácsonyfa alá szánt ajándéknak valók várják a tradicionális portékák kedvelőit. Ezúttal a váradi kürtőskalácsos kínálja pékáruit, ugyanakkor ízletes forralt borok mellett lehet majd 

melegedni és hangolódni az ünnepekre.

 

A Nagyvásártér kétnapos piacának szervezője ezúttal is az Érmelléki Gazdák Egyesülete, támogatója pedig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

 

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában