Baleset

2021.09.09. 14:47

Árokba borult a busz, 8 utas megsérült

Fotó: ISU

Frissítés: Egy 52 éves, piskolti (Szatmár megye) férfi vezette azt az autóbuszt, amely szeptember 9-én, csütörtök délután árokba borult a 19-es jelzésű országúton, Érmihályfalva határában – derül ki a rendőrség pénteki közleményéből. A sofőr elvesztette a jármű feletti irányítását, áttért az ellenkező sávba, majd árokba hajtott. A balesetben a jármű vezetője, illetve egy 57 éves, csomaközi (Szatmár megye) nő több sérülést szenvedett, őket kórházba szállították. További hat utas, 22 – 48 év közöttiek, mindannyian Szatmár megyeiek, könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket is kórházba szállították. A baleset pontos okát még nem tudják, a rendőrség nyomozást folytat az ügyben.


Korábban írtuk:

A 19-es országúton, Érmihályfalva és Érkörtvélyes között történt súlyos közúti baleset csütörtök délben. Alina Fărcuţa rendőrségi szóvivőtől kiderült, a balesetben egyetlen jármű volt érintett, egy 21 utast szállító autóbusz, mely az útszéli árokba borult. A mentéshez két SMURD-os helikopter is a helyszínre érkezett, továbbá kilenc mentőautó, két tűzoltóautó, két kiszabadító csapat, és egy, több sérültet szállító jármű. Az autóbusz 21 utasa közül nyolcnak volt szüksége orvosi ellátásra már a helyszínen, az elsősegélynyújtás után kórházba szállították őket. A baleset okait egyelőre nem közölték a hatóságok, az ügyben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában