Beruházás

2021.08.13. 08:17

Jól haladnak a megyei kórház hőszigetelési munkálataival

BN-összeállítás

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közleménye szerint jól haladnak a megyei kórház hőszigetelési munkálataival, elérték a 35 százalékos megvalósítási szintet. A beruházás – melynek kedvezményezettje az önkormányzat a nemzetközi finanszírozású projektek menedzsment-igazgatóságán keresztül – a Regionális Operatív Program 2014–2020 keretében valósul meg. A szerződés értéke nettó 30,3 millió lej, melyből a vissza nem térítendő támogatás 98 százalék, az önrész pedig két százalék az elszámolható költségből. A kivitelező a Drum Asfalt (fővállalkozó)–Nord Conforest–Trameco–Termoline-konzorcium, a munkálatok befejezésének határideje 2022.

Eddig bazalt vattaréteggel szigetelték és feltették a fóliát a terasz hőszigetelése érdekében a helikopterleszállópálya közelében, burkolási munkálatokat végeztek az épületen, ablakokat cseréltek ki a homlokzaton, bejárati ajtókat és lifteket, dolgoztak az elektromos, a fűtési és a klímarendszeren, felszereltek 280 darab fotovoltaikus elemet, hőszivattyúkat, szellőztető csatornákat stb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában