BICSISZ

2021.08.04. 09:25

A jövőt tervezték a megyei cserkészek

Tizenegy éve működik megyénkben a Bihar Megyei Cserkész Ifjúsági Szövetség (BICSISZ), melynek vezetősége az elmúlt időszak kiértékelésével kezdte soros megbeszélését az ottományi kúria gyűléstermében. A vezetőség jelenlévő tagjait Horváth Béla alelnök köszöntötte mint házigazda, kifejezve abbéli reményét, hogy több aktivitást is újraindíthatnak a cserkészek. Elhangzott az is, hogy a koronavírus miatt több nagyobb rendezvényt is el kellett halasszon a megyei cserkészszövetség, de azért a tagok ebben az időszakban sem ültek tétlenül, hiszen számos vidéki településen kivették részüket az önkéntes kezdeményezésekből, akciókból.

Borsi Imre Lóránt BICSISZ-elnök elmondása szerint már tavaly sem rendezték meg és még idén sem lesz megtartva a cserkészek nagy megyei nyári tábora a járványhelyzet miatti létszámkorlátozás miatt, de több kisebb eseményt azért már útjára engednek. Ennek apropója volt a mostani egyeztetés is a vezetőség tagjai között, illetve, hogyha a járványhelyzet megengedi, akkor jövőre már teljes nyitással és kapacitással tudják megszervezni a megyei programokat is. A munkamegbeszélés végül kötetlen beszélgetéssel és a házigazdáknak köszönhetően egy kis uzsonnával zárult.

Címkék#cserkészek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában