Programajánló

2021.07.16. 13:00

Ismét Nagyváradon a Street Food Festival

Egy év kihagyás után idén ismét megszervezik Nagyváradon a Street Food Festivalt, melyen ezúttal zenekarok is fellépnek július 22. és 25. között. Az idei alkalom mottója a szórakozás és étkezés kettősét óhajtja tükrözni: Yummy & Yay.

Péntek este a nagyváradi várban a Lucia és a Kryptonite Sparks zenél majd a fesztiválon, szombaton a Baby Elvis és a Robin and the Backstabbers, vasárnap pedig a Dimitri’s Bats és Byron zárja a forgatagot.

Ételek terén a szervezők nagy választékot kínálnak a nemzetközi konyha különlegességei közül, ugyanígy, a nyári estékhez tökéletesen illő, hűsítő italok terén is lesz miből válogatni – ígérik. A felhívásban külön kiemelik, hogy aki a fesztiválon részt vesz és megkóstolja a finomságokat, vagány fotókkal tudja majd Instagram profilját is felfrissíteni.

A járványügyi szabályok miatt a fesztiválra csak azok léphetnek be, akik rendelkeznek koronavírus elleni védőoltással, és legalább tíz napja kapták meg, fel tudnak mutatni érvényes negatív teszteredményt, vagy igazolásuk van arról, hogy átestek már a betegségen, és jelenleg immunisak. A helyszínen gyorstesztek elvégzésére is lehetőség lesz, amennyiben negatív az eredmény, be lehet menni a fesztivál területére. Az oltás-kötelezettség alól mentesek még a 16, illetve az annál fiatalabb személyek.

A fesztivált a Why Not & Flavours szervezi.

Címkék#street food

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában