Városnézés

2021.05.21. 18:53

Városnéző körutak turistabusszal és nosztalgiavillamossal Nagyváradon

Szombaton, május 22-én ismét lehetőség lesz arra, hogy a turistabusszal, illetve a nosztalgiavillamossal járják be Nagyváradot az érdeklődők. A Helyi Közszállítási Vállalat (OTL) közleménye szerint a turistabusz a következő útvonalon közlekedik majd: Szent László tér (P-ţa Unirii) – Partiumi Keresztény Egyetem – Decebal buszállomás – Állatkert – Körösvidéki Múzeum – Kataszteri Hivatal – Nagyváradi Egyetem – Rulikowski temető – Nagyváradi Egyetem – Kataszteri Hivatal – Körösvidéki Múzeum – Holdas templom – December 1 park/toronyblokk – Új városközpont/CEC – Körös áruház – Kanonok sor – Vasútállomás – Ortodox Püspökség – Traian park – Iosif Vulcan utca – Bémer (Ferdinand) tér – Szent László tér (P-ţa Unirii). A Szent László téri megállóból az autóbusz óránként indul a városnéző körútra, először 11, legutoljára pedig 18 órától. Egy utazás ára 15 lej, a jegyeket a sofőrtől lehet megvásárolni, felszálláskor.

A nosztalgiavillamos egyetlen utat fog megtenni, a Nufărul negyedbeli végállomástól, 17 órától, a következő útvonalon: Nufărul – Vonatállomás – Decebal sugárút – Szent László tér (P-ţa Unirii) – Nufărul. Jegyeket a Nufărul végállomáson lehet vásárolni, maximum 15 perccel a villamos indulása előtt, figyelemben tartva azt, hogy a nosztalgiavillamoson maximum ötvenen utazhatnak egyszerre. Jegyeket az útvonal közben is fognak árusítani, ugyancsak figyelemben tartva az 50 személyes létszámkorlátozást. Egy jegy ára felnőtteknek 8, gyermekeknek pedig 4 lej.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában