lehet jelentkezni

2021.03.04. 10:55

Új elnököt fog választani az NMD

Ciucur Losonczi Antonius

Kőrösi Kristóf (képünkön), a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) leköszönő elnöke azt nyilatkozta portálunknak: a 2017-ben az NMD élére állt csapat most átadja a stafétát. Arra buzdítják a fiatalokat, a jövő nemzedékét, hogy folytassák azt a munkát, „amit a szüleink elkezdtek, mi folytattunk, és a korral haladva vigyétek tovább a stafétabotot, büszkén megmutatva, hogy csapatban erősek vagyunk”. Köszönik az NMD 2017–2021-es mandátumtagjainak az elkötelezettségét, az elszántságát, s minden egyetemistának a beléjük vetett bizalmat. Ugyanakkor a szakosztályaik vezetőségének és tagjainak a munkáját is: Anivár, nemART, Tőzsde Klub, ZöldVárad, Orvosi szakosztály, Sportszakosztály.

A választási bizottság tagjai (közülük automatikusan kizárásra kerül az a személy a bizottságból, aki jelentkezési dossziéját leadja): Balog Daniella, Cefan Kinga, Éhik Norbert, Fábián Brigitta, Fazekas Réka, Kőrösi Kristóf, Kovács Norbert, akik azon fiatalok jelentkezését várják, akik aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek bármely váradi felsőfokú tanintézményben (Nagyváradi Egyetem, Partiumi Keresztény Egyetem, Agora Egyetem), alap-, mesteri vagy doktori képzésben részesülnek, valamint teljes választási dossziét küldenek be, határidőn belül.

A jelentkezők portfóliójának kötelező módon tartalmaznia kell a következő dokumentumokat, amelyeket el kell juttasson a valasztas2021@nmd.ro e-mail címre: éves költségvetési terv, éves online-offline programterv, esszé arról, hogy mi a feladata egy egyetemista érdekképviseleti szervezetnek, motivációs levél, tervezett szervezeti felépítés, önéletrajz, aktív hallgatói jogviszonyt igazoló dokumentum.

A pályázatok leadásának határideje március 8., hétfő 23.59 óra. A végleges értékelés közzététele után (www.nmd.ro) március 12. és 19. között zajlik a kampányhét, szavazni pedig március 21., vasárnap 0 óra és 23.59 óra közt lehet majd online – tudtuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában