Támogatott tartalom

2021.03.31. 15:48

Húsvéti különlegességek a Graf étteremben

Eltelt lassan a tél is, ám nem úgy a járványidőszak. A szigorítások sajnos nem enyhültek, sőt újabb vírusmutánsok jelentek meg. A jó hír mégis azok számára, akik szeretnek kijárni, az lehet, hogy a nappal egyre hosszabb és az időjárás is lassan felmelegszik. Ez azt jelenti, hogy sokkal kellemesebb lesz a teraszra kiülni és lazulni.

A GRAF étterem “prémium ételeiről” és kellemes atmoszférájáról közismert. Itt a modern ízvilág megtalálható minden egyes receptben. A több mint 40 ételfajta kizárólag jó minőségű alapanyagokból készül. A nyitástól mostanáig az étterem több változáson ment keresztül, viszont a cím ugyanaz maradt: a Barbu Ștefănescu Delavrancea utcán, mindig új és új ételekkel kecsegtet a “repertoárban”.

 

Járvány idején is az étterem teljes biztonságot nyújt, az előírásoknak megfelelően üzemel, és várja klienseit a fűtött teraszán, ahol egy új menüvel szolgál, amit a város egyetlen lady-chefje, Lavinia Maier készít és ajánl nagy szeretettel. “A kliensek visszajelzése az, ami inspirál és motivál minden nap. Elégedettségükben mérjük munkánk gyümölcsét, minden nap arra törekszünk, hogy kielégítsük óhajaikat és kérelmeiket.” Chef Lavinia Maier, 12 pont, Gault&Millau

A húsvéti ünnepekre egy speciális menüvel készültünk, a “Húsvéti kínálatunk” részen találhatják. Megrendelni személyesen az étteremben vagy a következő számon lehetséges: 0754-991-133.

 

(HB 12167)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában