Közlemény

2021.01.12. 12:01

Újabb meghibásodás miatt szünetelt a fűtés

Forrás: Pixabay

Frissítés: Kedd délután öt órára sikerült elhárítani a problémát, így fokozatosan megkezdték a fűtés és melegvíz-szolgáltatás visszaadását az érintett fogyasztók számára – derült ki a Nagyváradi Hőszolgáltató kedd esti közleményéből. A becslések szerint az est folyamán valamennyi nagyváradi és váradszentmártoni otthonban a megszokott paraméterek szerint fog működni a szolgáltatás.


A hétfő délelőtti meghibásodást követően kedd délelőtt ismét problémák jelentkeztek a hőhálózat Vitéz (Decebal) és Téglavető (Dacia) utcák kereszteződésében található szelepeivel kapcsolatban, így miután hétfő késő este fokozatosan megkezdték a fűtés és melegvíz-szolgáltatás visszaadását, kedden 11 órától ismét megszakították bizonyos hőközpontokhoz tartozó fogyasztók fűtés-ellátását – derül ki a Nagyváradi Hőszolgáltató közleményéből. Az újabb meghibásodás a 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612 és 613 hőközpontokhoz tartozókat, illetve a Vitéz (Decebal), Iza, Ioan Suciu, Ostașilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Doina, Progresului, Szováta, Lisabona, Aluminei és Păcii utcák környékén lakókat is érinti. Lehetséges ugyanakkor, hogy problémák léphetnek fel más hőközpontokhoz tartozók esetében is, úgy Nagyváradon, mint Váradszentmártonban.

A hétfői és keddi meghibásodást is a 218-as számú, garancia alatt levő összekötő szelepek meghibásodása okozta – derül ki a közleményből.

A problémát a becslések szerint január 13., szerda késő estig (23.30) kiküszöbölik.

További információk igényelhetők a 0 800 070 800 ingyenesen hívható zöldszámon, vagy a TermoAlert alkalmazáson keresztül, utóbbi a hőszolgáltató honlapján, a www.termoficareoradea.ro honlapon érhető el. A Nagyváradi Hőszolgáltató ezúttal is elnézést kér az így keletkezett kellemetlenségért.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában