Oktatás

2021.01.11. 08:58

Új igazgatókat kapott közel húsz Bihar megyei iskola és óvoda

Összesen tizenhét tanintézmény élére került új igazgató Bihar megyében, ugyanis a lejárt szerződések okán strukturális átalakításokat hajtottak végre az iskolák vezetőségét illetően. Hetvenhárom további intézményben ugyanaz maradt az igazgató.

A Bihar Megyei Tanfelügyelőség közleménye kitér az aligazgatókra is, akik közül tíznek nem hosszabbították meg a szerződését. Volt köztük olyan, aki nyugdíjba vonult, három esetben pedig iskolaigazgatónak nevezték ki őket.

Igazgatók

A papfalvi Inkluzív Oktatási Intézmény élére Șandor Gabriela Maria Adriana, a nagyszalontai Teodor Neș Főgimnázium élére Galea Florentina, a 45-ös nagyváradi óvoda élére Caba Sanda Maria, az 50-es szintén nagyváradi óvoda élére Pascar Gabriela Lucia, a nagyszalontai 1-es Technológiai Líceum élére Neaga Florica, a nagyváradi Friedrich Schiller Német Tannyelvű Elméleti Líceum élére Ellenes-Jakabffy Emese, a barátkai 1-es Elméleti Líceum élére Mucha Anca Lucia, a nagyváradi Gyermekpalota élére Balaj Lucia Elena, a vaskohsziklási Miron Pompiliu V–VIII. osztályos iskola élére Coroiu Emanuel került. Továbbá igazgatócsere történt a következő V–VIII. osztályos iskolákban is: a nagyváradi Dimitrie Cantemir (Codău Teodora), a belényesi Nicolae Popoviciu (Cloanda Florina), a nagyváradi Octavian Goga (Ramona-Aurelia Tăutu), az illyei 1-es (Cuibuș Mihaela Laura), az alsótótfalvi 1-es (Cheregi Gabriel), a vámoslázi 1-es (Sîrca Gabriela Maria), a madarászi 1-es (Balaj Nicoleta), valamint a szakadáti 1-es (Rainea Roxana).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában