Mesélni jó

2020.12.10. 10:39

Online meseműhely nagyszülőknek

Különleges műhelymunkával szólítja meg az idősebb generációt a nagyváradi Cătunul Verde civil szervezet, amely Szabó Enikő író, meseterapeuta vezetésével olyan online foglalkozásra hívja a nagyszülőket, amelyen a mesélés, a mesék bűvöletét szeretnék visszacsempészni a mindennapokba. 

„Mesélj halhatatlan meséket, történeteket! Vissza a mesékhez, vissza a mesemondáshoz! Nagyanyó, nagyapó mesemondásához! Szabó Enikő, író, meseterapeuta, mesemondó segít nekünk abban, hogy a nagyanyóknak, nagyapóknak adjuk vissza a mesélés, a mesék bűvöletét. A műhelymunkára olyan nagyszülőket várunk, akik szeretnének mesélni saját unokáiknak, vagy más gyerekeknek. Adjuk vissza a tündérmeséket, meséket, történeteket az unokáknak, gyermekeknek! Ez a műhely azoknak a nagyszülőknek is szól, akiknek nincs unokájuk, de gyereket gondoznak, önkéntesek, netán pótmamák, póttaták lennének és mesélnének... A meseműhely december 15–16-én, 11–13 óra között zajlik majd online felületen, a Zoom-ban. Segítsetek a nagyanyók, nagyapók online csatlakozásában, töltsétek le a Zoom alkalmazást, ne maradjon le egyetlen idősebb, mesélni szerető anyó vagy apó sem!

Adjuk vissza a mesélés örömét és tudását, hogy ők továbbadhassák saját tapasztalataikkal színesítve” – áll a szervezet felhívásában.

A helyek száma korlátozott! Regisztrálni Facebookon, e-mailben a catunulverde@gmail.com címen vagy telefonon keresztül a 0757-932-187 telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában