Támogatott tartalom

2020.11.12. 19:17

Viorel Cataramă elítéli a helyi hatóságok bűnös megvetését: „Székelyhidat és Bihardiószeget remény és jövő nélkül hagyták”

Mióta visszatért Nagyváradra, Viorel Cataramă egyetlen napot sem hagy ki, és meglátogatja Bihar megye településeit és vásárait. Néhány napja az ismert vállalkozó körútja Székelyhídra és Bihardiószegre vezetett.

Miután beszélgetett az emberekkel, Viorel Cataramă, a Pro România Párt szenátorjelöltje a december 6-i választásokon egyetlen következtetést vont le: „Székelyhíd és Bihardiószeg szegénységre vannak ítélve a helyi hatóságok nemtörődömsége miatt. Elfogadhatatlan az, ami történik itt (Diószegen, szerk. megj.) és Székelyhídon. Két magára maradt településről van szó, amit a helyi hatóságok elhanyagolnak, remény és jövő nélkül hagynak. Nem hiszem, hogy a megyei tanácsból bárki is legalább egyszer erre járt volna az elmúlt évben. Nem történt semmilyen nagyobb befektetés az infrastruktúrába; ne is beszéljünk a kistermelőkről, akikért nem tesznek semmit. (…) Két település, amelyek a PNL-vezetés számára nem is léteznek. Miért? Mert az ország élén álló apukájuktól örökölt abszolút cinizmusukban egyszerűen és hidegen gondolkodnak: Diószegnek és Székelyhídnak nincs politikai tétje. Nem hoznak sok szavazatot. Ezért nem is foglalkoznak velük. Ha nincs választási tétjük, vagy nincs PNL-s polgármesterük, figyelmen kívül hagyják őket. Így működik a PNL, a legmagasabb szintjétől a legalacsonyabbig. Orban miniszterelnöktől, aki elhatározta, hogy tönkreteszi a gazdaságot, csak hogy megnyerjék a választásokat, egészen a megyei tanács elnökéig, Ilie Bolojanig, aki csak a nagyobb települések felé fordítja figyelmét, ahonnan sok szavazat várható. Szégyelljék magukat! Székelyhíd és Diószeg lakosainak is van hangjuk! Ezt meg kell hallgatni” – nyilatkozta Viorel Cataramă vállalkozó a diószegi piacon tett látogatásakor.

Az utóbbi időben Viorel Cataramă vállalkozó keresztül-kasul járja Bihar megye vidékeit, hogy a lakosok valódi gondjai felől tudakozódjon. A Pro România párt szenátorjelöltjeként a december 6-i parlamenti választásokon, Viorel Cataramă lett az egyetlen olyan hang Bihar megyében, amely vitatja a PNL-kormányzat által meghozott intézkedéseket.

 

A PRO România Párt Bihar megyei szervezetének megbízásából a Handyman Kft. készítette. Kiadja az Inform Media Press Kft. Megbízói kód: 11200008

Választási reklám CH 11010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában