Támogatott tartalom

2020.11.21. 09:53

Viorel Cataramă: A PNL az egészségügy jó teljesítményéről beszél, az emberek pedig a kórházakba bezárva halnak meg

A Bihar megyeieket mindennap elárasztják a Ludovic Orban támogatója, Gheorghe Carp vezette egészségügyi rendszer sikereiről és teljesítményeiről szóló „hírek”. A PNL-től megszokott ámítások ellenére, amikkel az eredmények hiányát szeretné fedezni, a helyzet tragikus, a COVID-19-es betegeknek fenntartott intenzív terápiás részlegen a legnagyobb a halálozási arány, a kórházi fertőzések továbbra is szedik áldozataikat, a betegek pedig be vannak zárva a kórtermekbe, mint az igazi fogvatartási központokban.

Ez a véleménye a Pro România Bihar megyei szenátorjelöltjének, Viorel Cataramănak. „Manapság a romániai kórházak a börtönökhöz hasonlítanak! A betegek be vannak zárva a kórtermekbe, az intenzív terápiás részlegen a legnagyobb a halálozási arány Európában, a kórházi fertőzések pedig több pácienst megölnek, mint azok a betegségek, amikért be lettek utalva. A nem kovidos betegeknek az egészségügyi intézményekbe való belépés luxussá vált! Az Orban-kormány Romániájában oda jutottunk, hogy otthon kezeljük magunkat, mint dédszüleink idején, mert nem fogadnak a kórházakban. Egészségügyi adókat fizetünk, de nem részesülünk kezelésben, mert Romániában csak a COVID-19 létezik! Szégyelljék magukat! Mert mindennap megaláznak minket, és mert sorsukra hagyták a románokat!” – nyilatkozta hivatalos oldalán Viorel Cataramă.

Az utóbbi időben a Pro România Bihar megyei szenátorjelöltjének heves megnyilvánulásai voltak Gheorghe Carp és Ilie Bolojan ellen, mivel a két közhivatal-vezető azon közösség hasznáért kellene munkálkodjon, amelyet képvisel, és nem vakon követni a Bukarestből, az Orban-kormánytól érkező utasításokat.

Viorel Cataramă Nagyváradra költözött, és egy napot sem vesztegetve, bejárja a megyét a Pro România csapatával együtt. Ezen a hétvégén Barátkán (szombaton) és Belényesben (vasárnap) lesz jelen.

December 6-án szavazzon a Pro Româniára, a szavazólap 4. helyén. Válassza a szabadságot! Szabadság nélkül nincs élet!

A PRO România Párt Bihar megyei szervezetének megbízásából kiadja az Inform Media Press Kft. Megbízói kód: 11200008

Választási reklám, CH 11010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában