Jótékonyság

2020.10.03. 09:14

További segítségre lenne szüksége a Herczegh családnak

A január végén fedél nélkül maradt kétgyermekes család már beköltözhetett új otthonába, de még mindig sok segítségre lenne szükség ahhoz, hogy télen is lakható legyen a ház.

Fotó: Facebook

Törő Enikő

Mint arról már többször beszámoltunk lapunkban, egy tűzvész következtében égett le a fugyivásárhelyi ház, a családnak biztosítása nem volt, így önerőből és némi adományból sikerült azt újjáépíteni. A családfőtől, Herczegh Attilától megtudtuk, néhány barát volt a segítségükre az elmúlt hónapokban, illetve a szalacsi polgármester, Horváth Béla kezdeményezésére az ottani önkéntes tűzoltócsapat – amiért újra köszönetet is mondott a szalacsiaknak.

A család egy ideig egy ismerősük házában lakott, azonban onnan a nyár végén ki kellett költözniük, így jelenleg a félkész otthonukban élnek, de a télre egyelőre nincsenek felkészülve. A fűtési rendszer kialakítása és a szigetelés még hátravan, mondta el lapunknak Herczegh Attila. Egyre kevesebb a segítség, önerőből pedig nem haladnak túl gyorsan a munkálatokkal, valamint a szakembereket is fizetni kell. Mint azt már többször is hangsúlyoztuk, a kétkezi munka is óriási segítség lenne a család számára.

A családot pénzbeli adományokkal a következő számlaszámokra utalva lehet segíteni.

Lej alapú számlaszám – IBAN – RO34BTRLRONCRT0148229401, név: Majoros Mónika, közlemény: Donaţie.

Forint alapú számlaszám – IBAN – HU95 11773384-02051576 0000 0000, SWIFT kód: OTPVHUHB, közlemény: Adomány Herczegh Gabriella Mária.

Paypal: herczeghgabriela@gmail.com.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában