Girl2Leader

2020.10.22. 12:42

Személyes márkaépítés és menedzsment

Az RMDSZ Nőszervezet által Nagyváradon is meghonosított Girl2Leader nemzetközi mozgalom és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) képzéssorozatot indított főleg fiatal nők számára. A személyes készségek fejlesztésének útján elindulva az e heti alkalommal (október 23-án, pénteken, 16.30 órától) a személyes márkaépítéssel és menedzsmenttel fognak foglalkozni, a tréner pedig a váradi születésű Bendel-Krippán Kinga (a képen) lesz, aki a Babeş-Bolyai Tudományegyetem oktatója, a kolozsvári Paprika Rádió munkatársa. A műsorvezetés mellett cégek és diákszervezetek számára tart kommunikációs képzéseket. Doktori tanulmányait 2016-ban kezdte a kommunikáció-tudományok területén.

A Girl2Leader mozgalom célja, hogy már fiatal korban tudatosítsa a lányokban az esélyegyenlőség fontosságát, megerősítse a leader-érzést. Elsősorban ezen gondolatok mentén készítették elő tehát programjukat a fiatal hölgyek számára, ugyanakkor nem kizáró jellegű, szívesen látják a nyitott gondolkodású úriembereket is. A részvételhez egy egyszerű regisztrációra van szükség, az ehhez szükséges link elérhető az esemény Facebook-oldalán (Girl2Leader – Personal Branding képzés – Bendel-Krippán Kinga). A beszélgetésre a ZOOM platformon kerül sor.

Borítóképünkön: Bendel-Krippán Kinga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában