Munkavédelem

2020.10.28. 19:34

10 éves a FENPROTECT

Tíz évvel ezelőtt kezdődött a FENPROTECT Csoport története – ma pedig, a sokéves töretlen növekedésnek és fejlődésnek köszönhetően elmondhatjuk róla, hogy a hazai munkavédelmi szolgáltató piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Az évforduló kapcsán a cég alapítójával, Fenesi Győző Péterrel beszélgettünk, és felidéztük a cég történetét.

,,2010-ben mint egyéni vállalkozó kezdtem tevékenykedni a munkavédelem terén, kezdetben minden beosztást betöltve: könyvelő, üzletkötő, marketinges és szaktanácsadó. Alkalmazottként is dolgoztam, közben párhuzamosan szorgoskodtam saját vállalkozásomban. Folyamatosan képeztem magam, lépcsőzetesen bővítettem tevékenységi körömet, megpróbáltam minél több tevékenységet szolgáltatni, és a munkavédelem mellett sikerült tűzvédelmet, emelőszerkezetek és nyomás alatti berendezések technikai ellenőrzését és felügyeletét biztosítani. A 2018-as évtől mint engedélyezett villamossági cég, az elektromos kéziszerszámok időszakos ellenőrzésére és a földelés ellenállás-mérésére is jogosulttá váltunk. Cégünk maximálisan felelősséget vállal a felhasználók életéért, egészségéért és biztonságáért. Ennek érdekében speciálisan megtervezett műszerekkel végzi az elektromos eszközök érintésvédelmi felülvizsgálatát.

Időközben felmondtam akkori munkahelyemet, és kizárólag csak a vállalkozássommal kezdtem el foglalkozni. Azért döntöttem úgy, hogy a magam útjára lépek, mert úgy éreztem, hogy a megszerzett tudásomat így tudom leginkább ügyfeleink szolgálatába állítani. Már a kezdetektől első számú szempont volt, hogy ebben a nap mint nap felgyorsult üzleti világban képesek legyünk lépést tartani az üzlettársak igényeivel és a fejlődő technológiával egyaránt.

Csapatunk közben bővült, együtt tanultunk, fejlődtünk a sok év alatt. Munkatársaink kitartása és bizalmuk nélkül pedig ez a tíz év, amire most visszatekintünk, nem lett volna ennyire gyümölcsöző.

Tevékenységünket általában Bihar megye területén folytatjuk, ugyanakkor folyamatosan fejlődvén, az ország más területén munkálkodó ügyfeleinket is kiszolgáljuk. Dinamikus és sikeres csapatunk ügyfélcentrikus, ezért vállaltuk fel azt a feladatot, hogy biztonságos és egészséges munkahelyeket biztosítsunk az ügyfeleink alkalmazottai számára, ezáltal biztosítván partnereink elégedettségét.

Küldetésünk, hogy megkönnyítsük a munkáltatók (jogi és magánszemélyek) tevékenységét azáltal, hogy átvállaljuk a munkavédelmi, tűzvédelmi és ISCIR-feladatok elvégzésének terhét.

Számos további célt fogalmaztunk meg a 10. évforduló kapcsán. Ahhoz azonban, hogy ezeket is elérhessük, elengedhetetlen, hogy leendő és már meglévő partnereinknek továbbra is azokat a magas színvonalú munkavédelmi szolgáltatásokat nyújtsuk, amelyek az ügyfeleink zavartalan működését biztosítják, megelőzik a bírságokat, és a munkabalesetekből adódó jogi kellemetlenségek esélyét csökkentik.

Mert az Önök sikere a mi sikerünk is!

Köszönjük valamennyi partnerünknek, ügyfelünknek és kollégánknak az elmúlt tíz évet, mivel csak velük együtt érhettük el ezt a kiemelkedő eredményt!

Reméljük, hogy a következő tíz évben is megtisztelnek minket bizalmukkal, és együtt fejlődhetünk még tovább!’’

(H10731)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában