Figyelem!

2020.09.08. 08:52

Forgalomkorlátozások a kerékpáros körverseny miatt

Nemsokára megkezdődik a 53. Román Kerékpáros Körverseny a Román Kerékpáros Föderáció szervezésében, ez pedig azt jelenti, hogy szeptember 9-én és 10-én Nagyvárad néhány utcáját is ellepik majd a versenyzők, tehát rövid időre forgalomkorlátozások lépnek majd érvénybe.

Szeptember 9-én a következő útvonal lesz lezárva: Era Shopping Park – a 79-es országút és a 797-es megyei út kereszteződése – az Aradi út és a Henrik Ibsen utcák kereszteződése – a Lucian Blaga és a Trajan Blajovici utcák kereszteződése – Vitéz (Decebal) utca – Vitéz utca és a Kapucinus (Iuliu Maniu) utca kereszteződése – érkezéssel a Szent László térre. Az útvonal 16.15 és 16.45 között lesz csak lezárva.

A szeptember 10-ei útvonal: az Auchan parkolója – Trajan Blajovici utca – Făgărașului utca – Rulikowski (Armatei Române) utca – Universității utca – Ceyrat – Thurzó Sándor – a nagyürögdi átjáró (pasaj Nojorid) és nagyürögdi út – Ogorolui utca (körgyűrű) – az Élesd felé vezető 1-es országút. Ez az útvonal csupán 11.45 és 12 óra között lesz lezárva a forgalom előtt.

A szervezők arra kérik az autósokat, hogy amennyiben lehetséges, ne parkoljanak járműveikkel az említett szakaszokon, ezzel is megkönnyítve a versenyzők haladását. A nagyváradi önkormányzat a lakosok elnézését kéri a kellemetlenségért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában