kampány program

2020.09.22. 17:31

Aki Váradon él, vagy ide érkezik, részesüljön valódi városélményben!

Hunyadi István, az RMDSZ nagyváradi képviselőjelöltje kezdeményezésére szeptember elején ifjúsági konzultációt tartottak, amelynek eredményeképpen megfogalmazták a nagyváradi fiatalok tizenkét pontját.

A konzultáció egyik sarkallatos pontja a szabadidős lehetőségekre vonatkozott. A válaszadók véleményeiből kiderült, hogy sem a nagyváradi lakosoknak, sem az ideérkező turistáknak nem elegendő a város jelenlegi szabaidősprogram-kínálata. „Elfogadhatatlan, hogy a városban nincsenek jó szórakozóhelyek. Országos fontosságú turisztikai célpont vagyunk, de a jelenlegi szabályozások súlyosan korlátozzák a vendéglátóipari egységek működését. Tegyünk azért, hogy gazdagabb szabadidős programkínálat legyen Nagyváradon: népesítsük be minőségi helyekkel a városközpontot, hogy az itt lakó és ideérkező fiatalok jól érezhessék magukat. Szervezzünk a civil szervezetekkel közösen városfelfedező túrákat, ösztönözzük a helyi értékeket előtérbe helyező programokat, népszerűsítsük a bor- és konyhakultúrát” – mondta el a képviselőjelölt.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában