Eltűnt szeméyek

2020.08.12. 19:18

Frissítve: megtalálták a két eltűnt gyermeket

A bihardiószegi Rendőrkapitányságot augusztus 12-én értesítették, hogy a Bihardiószeg községben élő 37 éves családapa, Bajkó István augusztus 1-én önként elhagyta otthonát és azóta nem tért vissza. A férfi magával vitte 5 éves ikergyermekeit is.

 

Frissítés: Az eltűnt ikerpárt ma reggel (augusztus 13.) a bihari és szalontai rendőrök megtalálták egy nagyszalontai, kiskorúaknak fenntartott otthonban. A két gyermek nem volt bűncselekmény áldozata, a későbbiekben visszaviszik őket édesanyjukhoz – áll a rendőrség közleményében.


Bajkó István (az apa) felismerhetőségi jegyei: magassága 1,75 cm, testsúlya 78 kg. Sportos alkat, ovális arcú, barna szemű, haja színe fekete, rövidre nyírt.

Bajkó István

Bajkó Stefánia Noémi felismerhetőségi jegyei: magassága 1,40 m, testsúlya 17 kg. Vékony alkat, arca kerekded, szeme barna, haja színe barna, egyenes, közepes hosszúságú, homlokán kb. 1 centiméteres heg található.

Bajkó Setfánia Noémi

Bajkó István József felismerhetőségi jegyei: magassága 1,35 m, testsúlya 17 kg. Alkata vékony, arca kerekded, szeme barna, haja színe fekete, rövidre nyírt. Arcának bal oldalán heg található, körülbelül 1–1,5 cm.

Bajkó István József

A ruházat, amelyet távozásukkor viseltek, ismeretlen.

Aki bármilyen információval rendelkezik a fent említett személyekről, kérjük hívja a rendőrséget, tárcsázva az 112-es számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában