Támogatott tartalom

2020.08.03. 07:54

Milyen a legismertebb fogorvos, dr. Ionuț Leahu nagyváradi fogászati klinikája?

Mindenki számára ismert tény, hogy a modern ember állandó problémája az időhiány, amely befolyásolja társadalmi és családi életünket egyaránt, de egészségi állapotunkat is.

Az a tény, hogy halogatjuk a rendszeres fogászati vizsgálatokat, nem figyelünk kellőképpen azokra a tünetekre, amelyek egy fogászati betegség kialakulására figyelmeztetnek, amíg meg nem jelenik maga a fájdalom is, csak néhány a zsúfolt napi program következményei közül, de betudható a fogorvostól való viszolygásunknak is. Szerencsére léteznek a nagyváradi Dr. Leahu Fogászati Klinikák, amelyekben szakértő fogorvoscsapat és korszerű berendezések várják a pácienseket, hogy modern, gyors és hatékony, fájdalommentes fogászati kezelésekben részesítsék őket.

A nagyváradi Dr. Leahu fogászati klinikán a páciensek valódi egészségügyi ellátásban, kivételes fogászati élményekben részesülnek, valamint személyre szabott kezelésben, elenyésző számú alkalmat felhasználva egy-egy fog kezelésére. Az Aradi út 4A szám alatt lévő Luceafărul komplexumban található Dr. Leahu fogászati klinika 8 fogászati székkel rendelkezik, és egy integrált szolgáltatásokat nyújtó regionális központ elképzeléséből jött létre, a gyermekfogászatot is beleértve; középtávú kitűzött célja idevonzani a pácienseket Közép- és Kelet-Európa országaiból.

Dr. Ionuț Leahu a fogászat minden szakterületéről származó orvosokból alakított ki egy fogorvoscsapatot

A környezet a pácienseknek kedvezve tetszetősen lett kialakítva, legyen szó akár felnőtt-, akár gyermekpáciensekről. A 8 modern fogászati kabinet közül egyet kimondottan a gyermekek kezelésére alakítottak ki. A klinika rendelkezik továbbá egy fogászati radiológiai központtal is, így a pácienseknek nem kell már idejüket pocsékolva másfelé indulniuk, hanem itt is elvégezhetik a fogászati filmet. A kezelések minden páciens szükségleteinek és kívánságainak megfelelően zajlanak, kevés utánajárással.

Rendkívül fontos részlet a személyzet kérdése. A dr. Ionuț Leahu nagyváradi fogászati klinikáján dolgozó orvoscsapatban a fogászat minden területében jártas fogorvosok vesznek részt, akik akármilyen fogászati problémában a páciensek segítségére lehetnek. Egy több szakterületben jártas, interdiszciplináris csapat akármikor képes oly módon kezelni betegeit, hogy minél kisebb fájdalommal, minél kevesebb alkalmat igénybe véve meg tudjon oldani bármely bonyolult fogászati problémát.

A nagyváradi Dr. Ionuț Leahu Fogászati Klinikák által végzett fogászati szolgáltatások

„A nagyváradi Dr. Ionuț Leahu Fogászati Klinikák bármilyen szájüregi problémára ajánlanak megoldást, legyen szó kisebb problémáról, vagy akár a fogsor teljes felépítéséről. A fogászat az utóbbi években nagyon sokat fejlődött, így különböző lehetőségek kínálkoznak a felmerülő fogászati problémákra. Ha egy páciens stabil fogsort szeretne, szóba kerül a fogászati implantátumok lehetősége. Akár elegendő csontozat áll a rendelkezésre ehhez a munkálathoz, akár pótlásra szorul, mi megtaláljuk a megfelelő megoldást a páciens komfortérzetének megteremtéséhez. A SKY fast&fixed fogászati implantátumok visszaadják a páciensek mosolyát kortól függetlenül, mivel csupán 24 óra alatt hozzájuthatnak egy fix fogsorhoz”, magyarázza dr. Irina Manafu fogászati esztétikai szakorvos, a nagyváradi Dr. Ionuț Leahu Fogászati Klinikák munkatársa. Így a fogászati problémákkal küzdő páciensek bizalommal fordulhatnak a nagyváradi Dr. Ionuț Leahu Fogászati Klinikákhoz, a következő teljes körű megoldások tekintetében:

– Integrált orvosi szolgáltatások;

– A teljes fogsor felépítése csupán 24 óra alatt, a SKY fast&fixed rendszer segítségével;

– Koronák és fogborítások kerámiából;

– Összetett mikroszkopikus kezelések;

– Lézeres fogászat;

– A PRGF Endoret technológia segítségével hétszer gyorsabb felépülés;

– Fogszabályozás;

– Digitális radiológiai szolgáltatások;

– Sürgősségi fogászati szolgáltatások;

– Gyermekfogászat.

Ionuț Leahu implantológus szakorvos, a Dr. Ionuț Leahu Fogászati Klinikák alapítója és vezérigazgatója

„Mindig szerettem volna pácienseimnek valódi egészséget és különleges élményt nyújtani. Vállalkozásom irányítóelve az, hogy minden román lakos részesülhessen modern, minőségi fogászati szolgáltatásokban. Számomra a boldog páciens együttműködő partner, aki segít álmaim további megvalósításában. A fogászatot azért választottam hivatásul, mert látni szeretem az emberek mosolyát. Kellő akarattal, odaadással, sok munkával és kitartással elértem a páciensek bizalmát és barátságát, és biztosítani tudom nekik a minőségi fogászati ellátást” – dr. Ionuț Leahu implantológus szakorvos, a Dr. Ionuț Leahu Fogászati Klinikák alapítója és vezérigazgatója.

A nagyváradi Dr. Ionuț Leahu Fogászati Klinikáknál a páciensek a legkorszerűbb fogászati kezelésekben részesülnek, amelyeket modern fogászati berendezésekkel végez interdiszciplináris csapatuk. A beteg minden szükséges információról és kezelési lehetőségről értesül már a klinikán tett első látogatásakor. Tehát az időhiány nem lehet többé akadálya a fogászati problémák kezelésének, legyenek azok bármennyire összetettek. A nagyváradi Dr. Ionuț Leahu Fogászati Klinikák a leggyorsabb és leghatékonyabb kezelési lehetőségekkel várják pácienseiket.

 

Fizetett hirdetés!

CH 0085

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában