Forgalomkorlátozás

2020.08.07. 09:36

Lezárva munkálatok miatt

Fotó: Pikó Stefánia

Lezárták a nagyváradi George Barițiu utcát az egykori Voința sportpályánál zajló munkálatok miatt. Igaz, ottjártunkkor épp senki nem dolgozott az út közepén. A nagyváradi önkormányzat közlekedési szakbizottsága a Construcții Bihor Kft. kérésére hagyta jóvá, hogy a parkolóház építése miatt július 20. és október 19. között ne lehessen behajtani autóval a Gheorghe Barițiu utcára az Úri (Roman Ciorogariu) utca felől. Jóváhagyták ugyanakkor azt is, hogy az említett utcát lezárják a gépjárműforgalom elől egészen az 1-es számú speciális technológiai líceum bejáratáig, és a megközelítés a Szilágyi Dezső (Moscovei) utca irányából legyen biztosítva.

A kérdés az, hány utcát lehet még a központban lezárni, anélkül, hogy teljesen elvágnák az itt élők útját. Mindenesetre a városközpontban létrejött útvesztő egyre izgalmasabb, gyalogosok, kerékpározók és autósok számára egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában