Érmellék Ízei

2020.07.23. 12:05

Újabb nagyvásár a Szent László téren

Július 25–26-án az Érmelléki Gazdák Egyesülete ismét megszervezi az Érmellék Ízei és Termékei nevű kirakodóvásárt, amelyen ezúttal is a házi termékek ízeinek kedvelői találhatnak kedvükre valót.

Az eseményre a nagyváradi Szent László téren kerül sor, szombaton és vasárnap 10–20 óra között. A vásáron szokás szerint kézműves termékeket, házi készítésű élelmiszereket találhatnak mindazok, akik a hagyományos zamatokat kedvelik. Érmelléki borok, méztermékek, friss zöldségek és gyümölcsök, hagyományos népi ruhák, kerámiatermékek, levendula-készítmények, különböző eljárással készült ékszerek és kiegészítők, ajándék- és dísztárgyak, kaktuszok, Érmelléken termelt virághagymák, natúr kozmetikumok, szörpök és lekvárok várják a vásárlókat.

Az Érmellékről, a Hegyközből, Dél-Biharból, Szatmár, Kolozs és Hargita megyékből (Korond) több tíz standdal várják majd a vásárlókat a kistermelők, a kézművesek. Jelen lesz a nagy népszerűségnek örvendő Kovács-kalács kürtőskalácsos is, Farkaslakáról. A szervező az Érmelléki Gazdák és a Hegyközi Gazdák Egyesülete, támogató a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. A vásár ezúttal is a Búzavirág védjegye alatt zajlik.

Érmelléki Gazdák Egyesülete

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában