Összművészeti fesztivál

2020.07.01. 09:22

Ősszel újra: Infinite Dance Festival

Október 21–25. között negyedik alkalommal szervezi meg a Szigligeti Színház az Infinite Dance tánc- és összművészeti fesztivált – amennyiben azt az őszi járványügyi intézkedések engedik. A tervek szerint a fesztivál öt napja alatt tizenhárom előadást láthat a közönség.

A fesztivál negyedik kiadásának programjában szereplő előadásokat nyílt pályázati felhívás útján, csaknem hatvan pályázati anyag közül választotta ki a szervezők által felkért háromfős, nemzetközi kuratórium, amelynek tagjai Jakobovits Márta keramikusművész, Lőrincz Katalin táncművész-pedagógus, valamint Vava Ștefănescu koreográfus, a Bukaresti Nemzeti Táncközpont menedzsere voltak. A szervezők köszönik a beküldött pályamunkákat, ugyanakkor felhívják a résztvevők és az érdeklődő közönség figyelmét, hogy a fesztivál megrendezését és lebonyolítását a következő hónapok járványügyi intézkedései befolyásolják. Az Infinite Dance Festival negyedik kiadásáról bővebb információkat a későbbiekben közölnek.

A válogatásba bekerült előadások a következők: Twins – Frenák Pál Társulat; Noir – TranzDanz/Kovács Gerzson Péter Társulata; Nihil Sine Deo – Contemporary Creative Dreamers; AfterEverAfter – Oberfrank Réka, Horváth Nóra; Kelly – Raubinek Lili; Singing Bodies Trilogy – Indie Box; Wonderland – Duda Éva Társulat; Folkamenco – FlamenCorazonArte; A tizedik vőlegény – Duna Táncműhely; Awakening – Létra Kulturális Egyesület; Kis esti vakság – Pataki Klári Társulat; sorrynotsorry – Ádám Anna; János vitéz – Miskolci Balett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában