Előadás

2020.07.23. 18:00

Nyári Színházi Fesztivál a nagyváradi várban

A járványügyi intézkedések betartásával, augusztus hónapban ismét Nyári Színházi Fesztivált szervez a várban a Nagyváradi Magyar Diákszövetség, a Bihar megyei RMDSZ és a Mandala Dalszínház.

Az eseménysorozat programjában vígjáték, musical, operett és egy koncert is helyet kapott. A fesztivál partnere a Szigligeti Színház. A Nyári Színházi Fesztivál augusztus 21-én a Karády zárkája című zenés monodrámával nyit. Augusztus 25-én, kedden Tóth Andi, az X-faktor ötödik szériájának nagyváradi születésű győztese koncertezik a nagyváradi várban. Augusztus 28-án, pénteken, a magyar operett kiemelkedő művészei vendégeskednek Nagyváradon.

Peller Károly és Oszvald Marika már visszatérő vendégeknek számítanak, akik ezúttal fiatal pályatársukat is magukkal hozzák, hogy a közönséget az operettek varázslatos világába kalauzolják el. Augusztus 30-án, vasárnap az egri Gárdonyi Géza Színház lép színpadra a Csonka-bástyában, Páratlan páros című előadásával. Szeptember 11-én mutatja be a Szigligeti Színház Lilliput Társulata a Valahol Európában című musicalt. A gyerekszínészek közreműködésével készülő produkcióban olyan örökzöld dallamok csendülnek majd fel, mint a címadó Valahol Európában, vagy a Zene az kell.

Az előadásokra jegyek az RMDSZ székházában, valamint a Szigligeti Színház jegypénztárában igényelhetők. Az előadásokra és a koncertekre egy jegy ára 30 lej. Amennyiben az érdeklődők egyszerre három előadásra váltanak jegyet, egy jegy ára 25 lej. További kedvezményben részesülnek mindazok, akik a Szigligeti Színház 2019/2020-as évadára szóló bérletüket, vagy pedig tavalyi nyári színházi fesztiválos bérletüket mutatják fel. A jegyértékesítés július 21-én, kedden indult.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában