Táborozás

2020.07.29. 12:12

Napközis foglalkozás: még lehet jelentkezni az augusztusi Kalandtáborra

A nagy érdeklődésre való tekintettel augusztusban ismét szerveznek egy napközis tábort a Kingsland szabadidőközpontban, mondta el lapunknak Herman Ferenc, a Napraforgó Táborok szervezője.

Törő Enikő

Számos pozitív visszajelzés érkezett a szervezőcsapathoz és a szülők sajnálkozva kérdezték, hogy augusztusban nem lesz tábor? – fejtette ki lapunknak Herman Ferenc. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy szerveznek még egy tábort a szabadidőközpontban, augusztus 10–14. között. Az újabb napközis tábort szintén Kalandtábor elnevezéssel szervezik meg Köröskisjenőben, a KingsLandben.

A gyermekeket minden reggel busszal viszik és hozzák, 8 óra körül indulnak Váradról és 18 óra körül érnének vissza. A tábort 5–12 évesek számára szervezik meg, maximum 30 gyermek részvételével. A programok között szerepel a kincskeresés, horgászat, lovaglás, vízibiciklizés, kézművesfoglalkozás, óriástársas, akadálypálya és csoportos játékok. A gyermekek számára napi háromszori étkeztetés biztosított, reggeli, ebéd és délutáni uzsonna formájában. A felügyeletet Herman Ferenc szervező, Pék Andrea és Soós Orsolya tanítónők és Soós Anna biztosítják. A tábor ára 450 lej, mely magába foglalja a szállítást, az ételt és a programokat. Jelentkezni a táborba a 0728-970-848-as telefonszámon lehet, illetve további információkat találhatnak a napraforgo.eu honlapon.

A júliusi táborokról érdeklődve megtudtuk, hogy összesen 80 gyermeknek biztosítottak napi programot, egy-egy héten át. Ahhoz, hogy a járványügyi előírásokat be tudják tartani, sok szabadtéri programot szerveztek akkor is, amikor a tábor székhelye a Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium volt. A táborok balesetmentesen zajlottak, szerencsére senki nem sérült meg, és főleg a különlegesebb sportprogramokat kedvelték a gyermekek, úgymint a lovaglást, horgászatot stb., ugyanis ezek azok a programok, melyeket az iskolában, iskolaidőben nem lehet megszervezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában