Adománygyűjtés

2020.07.09. 11:00

Jótékony céllal szerveztek bababörzét Monospetriben

Szőke Ferenc

A monospetriek és Vedresábrány község lakói mindig a szívükön viselték a kicsi Noel sorsát, remélve, hogy összegyűl a kezeléséhez szükséges összeg, mely után minőségi és teljes életet élhet. Nemcsak lélekben, tettekkel is hozzájárultak az ügyhöz, melynek érdekében a monospetri piacon jótékonysági vásárt szerveztek. Az ötletgazda Barcui Barna polgármester, a helyi RMDSZ-szervezet, valamint a hivatal három segítőkész alkalmazottja volt: Árpási Anita, Balaj (Mosoni) Enikő és Takács Mária. Felhívásukra igen sok adomány gyűlt össze Monospetriből, a községből és Margittáról, melyet a helyi piacon értékesítettek. Az áru összegyűjtése, osztályozása, majd eladása igen nagy szervezést igényelt, melyben mintegy 15 fő vett részt. A vásárlók a községből és a környékbeli településekről érkeztek. A jótékonysági akció sikeres volt, 11.600 lejt sikerült összegyűjteni.

A jószívű adományozóknak köszönhetően még sok árujuk van, melyből szombaton Érbogyoszlóban szerveznek jótékonysági vásárt. Oda is nagy szeretettel várják a vásárlókat. Az árak alacsonyak, éppen azért, hogy a termékek gazdára találjanak és a befolyt összeg nemes célt szolgáljon. A szombati vásár után a teljes összeget Noel számlájára utalják. Reményeik szerint augusztus 10-ig összegyűl a szükséges összeg, a kezelés ugyanis augusztus 25-re van időzítve. Mindenkit arra kérnek: segítsen, hogy ők is segíthessenek.

Adományozás SMS-ben

Az értkörtvélyesi Ölyüs Noel génterápiás kezelésére most már SMS-ben is lehet adományozni. Csupán annyit kell tenni, hogy a 8828-as számra el kell küldeni a NOEL szót. Az üzenet elküldése két euróba kerül, ezzel a két euróval Noel számlája gyarapodik. Amennyiben valaki többet szeretne adományozni SMS-en keresztül, több üzenetet kell elküldeni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában