hőszolgáltatás

2020.07.20. 13:56

A fűtéshálózat bővítésére készülnek Váradon

A beruházás költségvetése közel 700 ezer lej áfa nélkül.

A Nagyváradi Hőszolgáltató Vállalat rácsatlakoztat a központi fűtéshálózatra két új építésű tömbházat a Romulus Guga és a Grigore Moisil utcákban. A beruházás költségvetése 693 ezer lej áfa nélkül. A beruházás során összesen több mint 660 méternyi új fővezetéket fektetnek le, illetve két minihőközpontot szerelnek a két tömbháznál.

A múlt heti helyi tanácsülésen a napirendi pont vitáján Liviu Mihai Sabău Popa, a Szociáldemokrata Párt (PSD) frakcióvezetője azt kérdezte, hogy mekkora a befektetés megtérülési ideje, lévén, hogy egy magán ingatlanberuházás számára végez a város közpénzből közmű-munkálatokat.

A Hőszolgáltató vállalat illetékese elmondta, hogy a beruházás tizenegy év és kilenc hónap elteltével fog megtérülni, az egyik tömbház lényegében már rá is van csatlakoztatva a rendszerre, a másik munkálat pedig a tél folyamán készül el. A határozat-tervezetet három ellenszavazat mellett fogadta el a helyi tanács.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában