Március 8

2020.03.11. 16:00

Nőnapi bál volt Diószegen

Simon Noémi

A felújítás előtt álló helyi kultúrházban szervezte meg március 7-én este a bihardiószegi polgármesteri hivatal a 2020-as nőnapi bált, a helyi RMDSZ-szel közösen. A zsúfolásig megtelt kultúrházat Daróczi Alexa és a Let’s Dance tánccsoport tagjainak szorgos, ügyes kezei díszítették fel, a helyi RMDSZ csapata és a polgármesteri hivatal munkatársai pedig segítettek a terem elrendezésében és az asztalok megterítésében.

A résztvevők érkezésekor minden hölgy egy-egy szál virágot kapott Mados Attila diószegi polgármestertől, aki ezután köszöntőbeszédet is tartott, hangsúlyozva, hogy ez a szép este a magyar közösség összefogásának eredménye, hiszen az ünnepi műsorban helyieket is köszönthetnek. A nyitótáncot a Let’s dance tánccsoport tartotta, majd a Szömörce néptánccsoport egy Forgács Zsombor által koreografált bemutatóval kedveskedett a több mint 150 résztvevőnek. Ezután Pásztor Sándor megyei tanácselnök köszöntötte a bálozókat, kiemelve, hogy nők nélkül a férfiak sem léteznének: a nők teszik szebbé az életet és ezt meg kell köszönni minden egyes nap, nem csak március 8-án. A bál jó hangulatáról a Sanzon együttes gondoskodott, az esemény színvonalát pedig a svédasztalon felszolgált meleg étel emelte. A jól sikerült eseménynek köszönhetően a helyiek már másnap jelezték, hogy nagyon várják a következő diószegi bált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában