Kangoo Jumps

2020.03.04. 09:56

Elmarad a jótékonysági kangoo-óra

Fotó:

A vasárnap kiadott, tömegrendezvényekre vonatkozó országos tiltás következtében elmarad a március 14-re tervezett jótékonysági Kangoo-óra. A visszajelzések alapján több ezren vettek volna részt az eseményen. Az jótékonysági óra szervezője azt kéri azoktól, akik részt vettek volna és akinek lehetősége van rá, hogy adományozzanak a MAME Egyesületnek (a Steluţelor Központ fenntartására).

Számlaszámok:

LEI: RO03BTRL04401205N75044XX

EUR: RO75BTRL04404205N75044XX

Online: https://asociatiamame.com/doneaza, megjegyzés: Kangoo Jumps for life 2020.

 


 

Újabb sokakat megmozgató eseménnyel készül Sebestyén Kinga kangoo-edző a váradiak számára. Egy jótékonysági edzést szervez, a bevételt rákos gyermekek megsegítésére ajánlják fel. Március 14-én, szombaton 14–20 óra között a Nagyváradi Egyetem kampuszán edzhetnek az adakozók, jelentkezni a JumpClass telefonos applikáción keresztül lehet. A részvételi díj 100 lej. A díj tartalmazza az edzőcipőt, vizet és energiaszeletet, illetve a több órán át tartó leckéket. A pénzt a MAME Egyesületnek ajánlják fel, a Steluţelor Központ fenntartására.

 

Borítókép: Alexandru Niţescu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában