Turisztikai vásár

2020.02.06. 10:19

Transilvania Travel Services, húsz év tapasztalat a turisztikai piacon

További tizenegy ügynökség mellett a Transilvania Travel Services is részt vesz a Nagyváradi Turisztikai Vásáron, amely 2020. február 7−9. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt.

A Transilvania Travel Services, amely az elsők között alakult meg Nagyváradon, immár 20 éves évfordulóját ünnepli. „Mint minden évben, a Transilvania Travel Services utazási iroda kedvezményes ajánlatokat készít az utazni vágyóknak. Idén évfordulós kedvezményünk 20 euró/személy az utazási ajánlatcsomagoknál, egész évre”, közölte Helen Pater, az ügynökség igazgatója.

Húsz évvel ezelőtt két alkalmazottal kezdte tevékenységét az ügynökség, mára tizennégyet foglalkoztat. Egyike azon öt ügynökségnek, akik a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetségnél (IATA) akkreditáltak, és közvetlen szerződésük van a legtöbb légi útvonalra, mely garanciát jelent az utasok biztonságára nézve. „A jegyfoglalással foglalkozó ügynökeink a kliensek rendelkezésére állnak, és büszkén mondhatjuk, hogy a hosszú évek alatt bebizonyított hozzáértésük, szolgáltatásaik minősége által ki tudtunk építeni egy hűséges vendégkört, és együtt értük el azt a kiemelt helyet, ahol jelenleg állunk, amiért köszönet illeti őket”, hangsúlyozta Helen Pater.

A Transilvania Travel Services elmondhatja továbbá magáról, hogy Magyarország legnagyobb utazásszervezőjének, jelenlegi piacvezetőjének, az Ibusznak az itteni képviselője. Továbbá közvetlen kapcsolata a németországi utazásszervezőkkel, a szobafoglalások és egyéb szolgáltatások minősége többletgaranciát jelent a turistáknak.

Az ügynökség főbb szolgáltatásai: utazási szolgáltatáscsomagok külföldi és belföldi úti célokra, hajóutak, repülőjegy-foglalás bármely repülőtársaság járataira, szállítás a repülőtérre külföldön és belföldön egyaránt, egészségbiztosítás, belépőjegyek élményparkokba, koncertekre és sporteseményekre.

„Részletes információkért várjuk Önöket az ügynökség székhelyén, Rebublicii (Fő) utca 31. szám, illetve a Nagyváradi Turisztikai Vásáron, az Era Shopping Park kupolája alatt, 2020. február 7−9. között, valamint követhetnek minket a Facebookon és a www.transilvaniatravel.ro honlapon, ahol a turistáknak lehetőségük van lefoglalni szabadságukat online, ennek kifizetése kártyával történik”, mondta az ügynökség igazgatója.

A vásár résztvevői

A Nagyváradi Turisztikai Vásáron, amely 2020. február 7−9. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt, eddig tizenkét turisztikai ügynökség jelezte részvételét: Coral Tours, Air Antares, Aerotravel Group Vakációgyár, Domino Tours, Oasis Travel, Simbotour, Transilvania Travel Services, Magic Tours, Smart Holiday by Loredana, CrySmar Travel, ANTREC Bihor és a Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség.

Az eseményt, amelyre a belépés ingyenes, az Inform Media, a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója szervezi.

A résztvevőket az Inform Media sajtótermékei: a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és Bihon.ro portálok, valamint Facebook-oldala népszerűsíti. A vásárra kilátogatók vakációs csomagokat szerezhetnek be promóciós áron, a korai foglalás jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában