Erős bírálat

2020.02.19. 16:20

Ismét lendületben Merjünk Kicsik Lenni László: most a váradi magyarokat bántja

A Kossuth rádió szerda reggeli adásában beszélgetést hallhattunk Kovács Lászlóval, akit az a megtiszteltetés ért, hogy Gyurcsány Ferenc évértékelőjére is meghívták. Sokáig nem is kellett várni arra, hogy a nagyváradi, ezzel együtt az összes határon túli magyart bírálja.

Kovács László szocialista politikus, volt külügyminiszter, az MSZP volt elnöke, az Európai Bizottság volt adó- és vámügyi biztosa, 2010 júliusa és 2012 márciusa között pedig az MSZP alelnöke volt.

Forrás: Origo.hu

„Számomra mondjuk egy nagyváradi magyar nemzetiségű román állampolgárnak a szavazata más jelentőségű, mint mondjuk egy debreceni magyarnak a szavazata” – hangoztatta Magyarország egykori külügyminisztere.

„Nagyváradi magyar kontra debreceni magyar? Vagy még az sem?!” – teszi fel a költői kérdéseket a Magyar Nemzet.

„De nem ám, mert a nagyváradi román állampolgár jelenleg szerencsére csak Romániában szavazhat, kedves DK-ba olvadó Kovács elvtárs, legyen az bármilyen nemzetiségű. A Nagyváradon élő magyar állampolgár pedig egy jottányival sem kevesebb önnél, vagy aktuális elvtársánál, Gyurcsány Ferencnél, sőt!- foglal helyt a határ menti város magyarjai mellett a Magyar Nemzet.

Kovács László, nagyváradiakat bíráló szavait az alábbiakban hallgathatják meg:

[audio mp3="https://www.erdon.ro/wp-content/uploads/2020/02/hangKovacsRomanAllampolgarSzavazata.mp3"][/audio]

 

Borítóképünkön: Kovács László

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában