Turisztikai vásár

2020.02.07. 10:09

Hétvégén Nagyváradi Turisztikai Vásár az Era Parkban

Tizenhárom résztvevője lesz a Nagyváradi Turisztikai Vásárnak, amely 2020. február 7−9. között zajlik az Era Shopping Park kupolája alatt.

Ezen a hétvégén minden utazni vágyó, külföldi vagy belföldi vakációra kívánkozó el kell látogasson az Era Shopping Parkba, ahol február 7−9. között megtartják a Nagyváradi Turisztikai Vásárt. Az eseményt, amelyre a belépés ingyenes, az Inform Media, a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro hírportálok kiadója szervezi. A vásár nyitvatartása a következő: február 7., péntek − 14−19 óra; február 8., szombat és 9., vasárnap − 11−19 óra.

A Nagyváradi Turisztikai Vásáron 12 ügynökség vesz részt, valamint egy egyesület, amely turisztikai képzéseket ajánl. A kiállítók tehát a következők: Coral Tours, Air Antares, Aerotravel Group Vakációgyár, Domino Tours, Oasis Travel, Simbotour, Transilvania Travel Services, Magic Tours, Smart Holiday by Loredana, CrySmar Travel, a Nautilus Búvárklub és a Bihar Megye Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség. Az ANTREC Bihor (Vidéki, Ökológiai és Kulturális Turizmus Országos Egyesülete) képzéseket tart turisztikai szakképesítés és tanácsadás területén.

Kedvezményes árajánlatok

Évről évre egyre többen választják ki vakációs turisztikai csomagjukat nyári szabadságuk eltöltésére még az év első heteiben vagy a megelőző tél folyamán. Az érdeklődőknek tehát sietniük kell, hogy időben lefoglalják a kívánt utazást. A kedvezmények egyes esetekben akár 40 százalékos csökkentést is jelenthetnek, de idővel elfogyhatnak. Sőt, a legjobb úti célokra történő vakációs ajánlatok is gazdára találhatnak. A megoldás: a Nagyváradi Turisztikai Vásár.

A Coral Tours utazási iroda, amely kilenc éve van jelen a romániai turisztikai piacon, széles körű ajánlattal várja a turistákat, világszintű úti célokkal. „Fedezze fel a világot a Coral Toursszal!” − hangzik az ügynökség jelszava.

Az „Oda visszük, ahova vágyakozik!” jelszónak megfelelően a CrysMar Travel különböző vakációs ajánlatokkal várja az érdeklődőket, a következő úti célokra, repülőjárat Nagyváradról: Törökország – Antalya, Egyiptom – Hurghada, Tunézia, és Kréta szigete. És nem csak.

A Transilvania Travel Services, Nagyvárad egyik első utazási irodája immár a huszadik születésnapját ünnepli. „Mint minden évben, a Transilvania Travel Services most is akciós ajánlatokkal várja az utazni vágyókat. Idén évfordulós kedvezményünk 20 euró/személy a lefoglalt vakációs csomagokra, egész évben”, mondja Helen Pater, az ügynökség igazgatója.

Az Aerotravel Group Vakációgyár a tökéletes vakációk eltöltésére ajánl teljes szolgáltatás-csomagokat, az „Utazzon! Fedezzen fel! Éljen!” jelszónak megfelelően.

A Smart Holiday by Loredana megalkotta az »okos vakáció« fogalmát: minőségi szolgáltatás elfogadható árakon, személyre szabva mindenki igénye szerint.

Foglalja le idejében tökéletes vakációját!”, ez a Simbotour jelszava. Az ügynökség több száz különleges, kedvezményes árú ajánlatot készített az érdeklődőknek a tengerpartra, hegyvidékre, egzotikus vakációkra, aktív időtöltésre vagy pihenésre, repülőjárat Nagyváradról, vagy egyéni utaztatással.

Huszonnyolc éve sikeres vakációk az Oasis Travellel!”, ez az Oasis Travel utazási iroda jelszava.

A következőket ajánlja az érdeklődőknek: külföldi vakációk (egzotikus körutazások, túrák, hajóutak, kulturális körutak Európa-szerte stb.); belföldi vakációk (kulturális túrák, egy- vagy kétnapos kirándulások, tengerparti üdülés, látogatás a Duna-deltába, hegyi üdülés, gyógyüdülés). Továbbá az Oasis olyan szolgáltatásokat is kínál, mint: szobafoglalások, repülőjegyek, utazási biztosítás, személyszállítás.

Válassza a Magic Tourst varázslatos vakációjához!” − ennek a jelszónak megfelelően az ügynökség által népszerűsített programok keretében belföldi és külföldi turisztikai szolgáltatásokat is nyújtanak. A legnépszerűbbek az egzotikus helyeken eltöltött vakációk: Thaiföld, a Maldív-szigetek, Bali, a Dominikai Köztársaság, Mexikó stb. Egyéb külföldi vakációs időtöltést kínál Törökországban, Egyiptomban, Dubajban, Tunéziában, valamint repülőjegyeket biztosítanak bármilyen úti céllal, egyéni és csoportos utazásokra, üzleti utakra vagy csupán szabadidős utakra.

A Domino Tours utazási iroda ajánlatában széles körű turisztikai szolgáltatások közül választhatunk: vakációk külföldön és belföldön, hajóutak, repülőre és autóbuszra szóló jegyfoglalás, szállítás a repülőtérig, egészségbiztosítás, szállásfoglalás világszinten. Legfőbb profilját a csoportos kirándulások képezik, változatos úti célokkal. Az egyik ilyen Hollandia (Keukenhof), Németország (Rothenburg és Dinkelsbühl), Olaszország (Róma), vagy Csehország (Prága).

Az Air Antares a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetségnél (IATA) 6921074-es számmal van akkreditálva és a Romániai Turisztikai Ügynökségek Országos Szövetségének (ANAT) tagja. Az ügynökség fő tevékenységi köre repülőjegyek foglalása és kibocsátása, a légi közlekedéssel kapcsolatos szolgáltatások külföldi és belföldi úti célokra. Azért, hogy ügyfeleinek modern utazási körülményeket biztosíthasson, az Air Antares új technológiákra irányuló beruházásokat végzett.

A Bihar Megyei Turisztikai Desztináció Menedzsment Ügynökség célja a fenntartható fejlődés elérése, a Bihar megyei turisztikai célpontok fejlesztése és menedzselése, a megyei turizmus népszerűsítése mind külföldi, mind országos szinten.

A Nagyváradi Turisztikai Vásárra kilátogatóknak alkalmuk nyílik tájékozódni és feliratkozni különböző turisztikai kurzusokra, amelyeket a Vidéki, Ökológiai és Kulturális Turizmus Országos Egyesülete (ANTREC Bihor) szervez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában