Támogatott tartalom

2020.02.18. 10:14

A Ford Carbenta a legtöbbet díjazott Ford-márkakereskedő az országban

Miután 2019-ben elért kitűnő eredményei nyomán a Top Profit România első helyezettje volt, a Ford Carbenta Com márkakereskedő megkapta a Ford Româniától a legnagyobb elismeréseket:

1. Kitűnőségi díj az utópiaci szolgáltatások terén, az ügyfeleknek nyújtott hatékony és minőségi utópiaci tevékenysége miatt. A Ford Carbenta szerviz munkaprogramja teljesen alkalmazkodik még a legelfoglaltabb Ford-tulajdonosokhoz is, akik 8 órától 22 óráig jelentkezhetnek járművükkel felülvizsgálatra.

 

 

 

 

 

3. A legjobb kiskereskedelmi teljesítmény díjat Románia összes Ford-forgalmazója közül a legtöbb eladással büszkélkedő forgalmazónak ítélik oda.

 

 

 

A Ford Carbenta Com csapatának a legnagyobb elismerés az, ami az ügyfelek részéről érkezik, a következő időszaknak pedig nagy várakozásokkal nézünk elébe, mert történelmi pillanatnak lehetünk majd tanúi. A Ford Carbenta Com reflektorfénybe helyezi az új Ford Puma modellt, az első, Romániában készült hibridautót – amely büszkeséggel tölthet el mindannyiunkat. 2020-ban a Ford 14 elektromosautó-modellt bocsát piacra, és az a tervünk, hogy együtt építsünk egy jobb jövőt.

Az új Ford Puma a nagyváradi Ford Carbenta Com Borsi út 32/D szám alatt lévő bemutatótermében csodálható meg.

A Carbenta Com Kft., a Ford nagyváradi és dévai hivatalos forgalmazója teljes körű szolgáltatáscsomagot ajánl ügyfeleinek, a Ford járművek és kisteherautók széles körű skáláját forgalmazva Bihar és Hunyad megyében.

A Ford-standardoknak megfelelően berendezett komplexum kilenc kiállítási hellyel rendelkezik, széles körű utópiaci szolgáltatásokat nyújt (autószerelés, villamossági részek javítása, bádogosság, festés, felülvizsgálat – ITP), továbbá autóalkatrész-raktára, gyermekmegőrző helye, ügyfélparkolója és egyéb előnyei vannak.

A Carbenta Com, a Ford nagyváradi és dévai hivatalos forgalmazójának komplexuma termékekkel, szolgáltatásokkal és szakemberekkel várja mindazokat, akik Ford személygépkocsit szeretnének venni, illetve a meglévő autót karbantartani.

A Carbenta Com folyamatosan képezi személyzetét, hogy naprakészen legyenek az újdonságokkal, és készen álljanak a kihívásokra. A továbbképzés az importőrökkel és a gyártókkal partnerségben történik, azokat az iskolásokat és egyetemistákat is bevonják, akik a társaság keretén belül szeretnének gyakorlaton részt venni.

A Carbenta Com csapata olyan szakemberekből áll, akik a legjobb megoldásokat találják az ügyfeleknek, tanácsadásban részesítik őket, támogatást nyújtanak nekik az autóválasztásnál, és gyors, megbízható utópiaci szolgáltatást is nyújtanak nekik.

„Sikerünk kulcsa abban rejlik, hogy minden ügyfelünket tiszteletben részesítjük, odafigyelünk rá, megfelelő megoldást találva igényeikre.”

Szolgáltatásaink:

– Ford személygépkocsik és kisteherautók széles skálájának forgalmazása

– cserealkatrészek és eredeti autóalkatrészek forgalmazása (kis- és nagytételben)

– Ford-szakszolgálat

– buy-back

– ITP-vonal

– pénzügyi szolgáltatások

– autóbiztosítások

A Ford Carbenta Com kliensei szerint a legjobbak vagyunk ezen a téren, ezért várjuk Önt is, bizonyosodjon meg erről, és válasszon személyünkben egy olyan megbízható partnert, aki mindig gyorsan és szakszerűen áll rendelkezésére!

Carbenta Com „Fedezze fel a különbséget...!”

 

Fizetett hirdetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában